Avoin työpaikka: toiminnanjohtaja

07.08.2018

Haemme aluevastaavaa/toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan TUL ry:n Oulun ja Kainuun piirien toiminnasta. Työpaikka sijaitsee Oulussa.

TUL ry on yksi Suomen suurimmissa kansalaisjärjestöissä – meillä on jäsenenä lähes 1000 urheiluseuraa. TUL on perustettu vuonna 1919; täytämme vuonna 2019 jo 100-vuotta. Pitkän ikämme salaisuus on yhteisöllisyys, tiiviit seurayhteydet sekä pitkäjänteinen työ tasa-arvoisten liikuntaedellytysten turvaamiseksi. Meillä on 15 piirijärjestöä ympäri Suomea. Keskustoimistomme – ja suurin osa työntekijöistämme – sijaitsee Helsingissä.

Työnkuva

Aluevastaavana/toiminnanjohtajana vastaat Oulun ja Kainuun piirien hallinnosta sekä järjestötoiminnasta yhteistyössä TUL:n pääsihteerin ja piirihallituksen kanssa. Vastaat piirien seurapalveluista, sidosryhmäyhteistyöstä, viestinnästä kuten piirien verkkosivujen päivittämisestä ja seurakirjeiden kokoamisesta, budjetoinnista, talousarvion seurannasta, laskutuksesta sekä taloushallinnon organisoinnista. Lisäksi toimit piirihallituksen esittelijänä ja sihteerinä.

Valtakunnallisesti vastaat TUL:n veteraanitoiminnasta, joka on suunnattu yli 55-vuotiaille kuntoliikkujille ja kulttuurin ystäville. Lisäksi toimit hiihdon lajivastaavana sekä jaoston esittelijä/sihteerinä ja osallistut piirien alueellisen yhteistyöryhmän toimintaan. Työtehtäviin voi kuulua myös muita esimiehen kanssa sovittavia tehtäviä.

Toiminnanjohtaja osallistuu vuoden 2019 TUL:n 100-vuotisjuhlallisuuksien järjestelyihin yhteistyössä muun henkilökunnan ja vapaaehtoisten kanssa.

Edellytämme

  • Soveltuvaa koulutusta esimerkiksi liikunnan tai hallinnolliselta alalta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kokemusta tapahtumien ja tilaisuuksien organisoinnista sekä kouluttamisesta
  • Valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin

Katsomme eduksi

  • Kokemuksen järjestö-, työväenliikkeen- ja urheiluseuratoiminnasta
  • Kokemuksen vapaaehtoistoiminnasta
  • Kiinnostuksen harrasteliikuntaa kohtaan
  • Taloushallinto- ja viestintäosaamisen


Hakeminen ja lisätiedot
Oletko sinä uusi työkaverimme? Haluamme kuulla sinusta tiistaihin 14.8.2018 mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja CV mahdollisimman pian osoitteeseen risto.korpela@tul.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa pääsihteeri Risto Korpela, 040 7593 770.