CSIT:n Maailmankisat 2021 on peruttu

04.08.2021

CSIT:n maailmankisat on peruttu.

CSIT:n Maailmankisat 2021 on peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi. CSIT pyrki kaikin mahdollisin toimin järjestämään turvalliset Maailmankisat Italian Cerviassa lokakuussa. Vallitseva koronatilanne ja ärhäkkäästi leviävä deltamunnos johti kuitenkin kisojen peruuntumiseen. CSIT:n hallitus teki perumispäätöksen yksimielisesti myöhään tiistai-iltana.

CSIT:n puheenjohtaja Bruno Molea kommentoi CSIT:n sivuilla olevansa hyvin pahoillaan koko CSIT:n puolesta: ”Vallitsevat olosuhteet tekevät kuitenkin kilpailujen järjestämisen mahdottomaksi. Terveys on asetettava etusijalle.”

Toinen syy kisjojen perumiselle on CSIT:n ominaisen yhteisön ja yhteishengen puute. Avajais- ja lopetusjuhlat sekä koko kisojen aikana vallitseva yhteishenki ja sosiaaliset kanssakäymiset luovat yhteisöllisen CSIT-hengen. Ilman näitä sosiaalisia tilanteita ja yhteisiä hetkiä, CSIT:n Maailmankisat ei ole sama tapahtuma.

Tämän päätöksen seurauksena CSIT:llä on mahdollisuus keskittyä tuleviin Maailmankisoihin. Seuraavat Maailmankisat järjestetään Italian Roomassa 2023.

Lisätietoja:
Antti Kempas
p. 050 337 5942
CSIT:n omilta verkkosivuilta: https://www.csit.tv