Fysioline ja Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ovat sopineet yhteistyöstä

19.05.2021

Fysioline ja TUL käynnistävät yhteistyön. Alkavan yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa, edistää ja kehittää TUL:n jäsenseurojen jäsenille entistä monipuolisempia tuotteita ja palveluita mm. liikunnan, kuntoilun sekä kuntoutuksen saralla.

Fysioline on tamperelainen hyvinvointialan yritys, joka tuottaa laaja-alaisesti mm. liikuntaan ja kuntoiluun liittyviä tuotteita ja palveluita. Fysiolinen omistamiin brändeihin kuuluvat esimerkiksi Tampereella valmistetut Ice Power-kylmähoitotuotteet ja liikunta- ja hyvinvointikeskusketju Fressi.

”Fysioline on monipuolinen hyvinvointialan edelläkävijä, joten yhteistyön kautta voimme tarjota seurojemme jäsenille entistä parempia etuja liikunnan saralla”, TUL:n pääsihteeri Riku Tapio toteaa.  

Fysiolinen toimitusjohtaja Hannu Välikoski on niin ikään iloinen yhteistyösopimuksesta ja strategisesta kumppanuudesta.

”Tämä on hieno avaus ja linjassa Fysiolinen pitkäaikaisen toiminnan kanssa, jossa olemme monipuolisesti olleet mukana edistämässä yleistä hyvinvointia mm. liikunnan ja kuntoutuksen keinoin.”, Välikoski kertoo.

Yhteistyö tarjoaa konkreettisia etuja TUL:n seurojen henkilöjäsenille, kuten Fressi-kuntosalijäsenyyden kuukausimaksun -10 € ja IcePower- ja muut kylmähoitotuotteet alennuskoodilla erikoishinnoin. Lisäksi Fysioline jakaa yhdessä TUL:n kanssa vuosittaisen urheilijastipendin, jonka hakuohjeet julkaistaan myöhemmin.

Lisätietoja: 

Riku Tapio                                               Hannu Välikoski
TUL:n pääsihteeri                                   Fysioline Oy:n toimitusjohtaja
Puh. 050 340 5550                                 hannu.valikoski@fysioline.fi
riku.tapio@tul.fi