Haemme projektityöntekijää – hakuaikaa jatkettu!

17.12.2018

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry hakee määräaikaista projektityöntekijää valmistelemaan ja toteuttamaan TUL:n 100-vuotisjuhlia. Määräaikaisuus alkaa mahdollisuuksien mukaan jo 1.1.2019 ja päättyy 30.6.2019. Määräaikaisuuden peruste on projektin kesto valmisteluvaiheesta pääjuhlan toteutukseen 15.6.2019.

TUL:n valtakunnallisia 100-vuotisjuhlia vietetään Helsingissä. TUL:n päivää vietetään 25.–26.1.2019 ja pääjuhla on 15.6.2019 Helsingin jäähallissa. Lisäksi juhlavuoden aikana järjestetään muita pienempiä tapahtumia.

Työnkuva

Projektityöntekijä vastaa käytännön toimien toteuttamisesta TUL:n 100-vuotisjuhlallisuuksien valmistelujen osalta yhteistyössä henkilökunnan ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa . Työnkuvaan kuuluu eri juhlatapahtumien suunnittelun ja toteutuksen tehtäviä.

Edellytykset

Edellytämme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, tapahtumajärjestämisen osaamista ja tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Kokemus järjestö- ja seuratoiminnasta katsotaan eduksi.

Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä it-perustaitoja. Verkkosivuohjelma WordPressin käytön hallinta katsotaan eduksi.

Merkittävä etu hakijalle on pääkaupunkiseudun ja sen vaikutusalueella olevien TUL:n seurojen tuntemus.

Työpaikan sijainti

TUL:n toimisto Helsinki, Herttoniemi.

Hakuaika ja palkkaus

Hakuaikaa on jatkettu 21.12.2018 saakka. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan valintaa tehdessä.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi otsikolla ”projektityöntekijä” osoitteeseen risto.korpela@tul.fi tai postitse Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki.

Palkkaan sovelletaan urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta sekä TUL:n paikallista sopimusta. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti ja haastatteluun voidaan kutsua jo hakuaikana.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Risto Korpela, puh. 040 7593 770 tai risto.korpela@tul.fi.

 

 

TUL on yksi maamme suurimmista kansalaisjärjestöistä, johon kuuluu noin 900 seuraa. TUL on keskittynyt lapsi- ja nuorisoliikuntaan, aikuisliikuntaan sekä seuratoiminnan kehittämiseen. www.tul.fi