Haussa vapaaehtoinen somettaja

11.09.2018

Tunnetko Instan, Snäpin ja Facebookin kuin omat taskusi? Osaatko luoda kiinnostavia kuva- ja videosisältöjä? Haluatko saada kokemusta tapahtumajärjestämisestä ja -markkinoinnista?

Etsimme muutamaa 18-23-vuotiasta vapaaehtoista somegurua luomaan nuoria kiinnostavia sisältöjä TUL:n 100-vuotisjuhlavuodesta. Juhlavuotta vietetään koko vuoden 2019 ajan. Erityisesti somettajien toivotaan tuottavan sisältöä tapahtumaviikonlopusta 14.6.-16.6.2019, joka on juhlavuoden kohokohta.

Ajatuksena on, että somettajat esittelevät juhlavuotta, TUL ry:tä ja etenkin tapahtumaviikonloppua nuorten näkökulmasta. Somettajat pääsevät ideoimaan ja luomaan itse sisältöjä yhdessä TUL:n viestinnän ja juhlavuoden vapaaehtoisten kanssa. Et tarvitse aiempaa työkokemusta, mutta toivomme reipasta asennetta, ideointikykyä sekä eri somekanavien hyvää hallintaa.

Edellytämme, että vapaaehtoiset somettajat pystyvät osallistumaan tapahtumaviikonloppuun (pe-su) sekä muutamaan juhlavuoden viestintätyöryhmän kokoukseen Skypen-välityksellä tai paikan päällä. Kokouksissa saat perehdytyksen ja opastuksen tehtävääsi. Työryhmä kokoontuu virka-aikaan, yleensä Helsingin Herttoniemessä.

Emme maksa juhlavuoden vapaaehtoisille palkkaa, mutta korvaamme matkakulut tapahtumaviikonlopun ajalta. Lisäksi saat todistuksen vapaaehtoistyöskentelystäsi.

Kiinnostuitko? Lähetä lyhyt, korkeintaan kahden minuutin video, jossa kerrot itsestäsi, ja someosaamisestasi meille 15.10. mennessä. Lähetä video linkkinä osoitteeseen niina.myllys@tul.fi.

Lisätietoa: tiedottaja Niina Myllys 050 576 9570 tai markkinointiassistentti Kaisa Nyberg 050 364 9412.