Janne Suur-Hamari aloittaa TUL:n tapahtuma- ja hallintokoordinaattorina

11.01.2024

Aino Nevalainen ja Janne Suur-Hamari.

Suomen Työväen Urheiluliiton uudeksi tapahtuma- ja hallintokoordinaattoriksi on nimitetty Janne Suur-Hamari. Hallinnon koordinaattori Aino Nevalainen siirtyy 27.1. alkaen uusiin haasteisiin apurahatutkijana.

Janne on monelle TUL-aktiiville sekä yhteistyökumppanille tuttu kasvo, sillä hän on tullut keskustoimiston tiimiin mukaan projektiharjoittelijana jo syksyllä 2023. Pian Jyväskylän Ammattikorkeakoulun liiketalouden Sport Business -linjalta valmistuva Janne on innoissaan uudesta toimenkuvasta sekä työtehtävien jatkumisesta hyvässä työyhteisössä.

– Olen erittäin innoissani ja tyytyväinen, että saan jatkaa työskentelyä tutussa ympäristössä sekä huikeassa työyhteisössä. Omat opintoni alkavat olla loppusuoralla, ja enää työstänkin opinnäytetyötä toimeksiantona TUL:lle. Arvostan hyvin paljon ansaitsemaani luottamusta edetä työharjoittelusta uusiin työtehtäviin. Vastuun lisääntyminen jännittää, mutta onneksi saan loistavan perehdytyksen uusiin työtehtäviin Ainolta, jonka työtä olen saanut opetella myös pitkin syksyä harjoittelun aikana, Suur-Hamari iloitsee.

Hallinnon koordinaattori Aino Nevalainen lähtee kohti uusia haasteita luottavaisissa tunnelmissa.

– On haikeaa jättää mahtava työyhteisö, jonka osana on ollut jo yhteensä kolme vuotta. Vaikka tulee ikävä työkavereita, tiedän kuitenkin, että työt jäävät osaaviin käsiin. Janne on osoittanut olevansa paitsi taitava tekijä, myös erinomainen lisä työyhteisöömme. TUL:n tehtävissä minulle sydäntäni lähimpänä ovat olleet tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvät hankkeet ja toiminnot. Näiden aiheiden parissa jatkankin, sillä väitöskirjatyöni käsittelee rasismia ja antirasismia suomalaisessa valtamediassa ja sosiaalisessa mediassa, Nevalainen summaa.

– Olemme erittäin iloisia, että saamme Jannen täydentämään tiimiämme. Jannella on jo hyvin kokemusta hänelle siirtyvistä työtehtävistä, ja lisäksi opintojen kautta merkittävää osaamista esimerkiksi tapahtumien ja markkinoinnin saralla. Haluan myös lämpimästi kiittää Ainoa kaikista kuluneista vuosista sekä toivottaa onnea uusiin haasteisiin ja unelmien tavoitteluun, TUL:n pääsihteeri Riku Tapio kertoo.

Janne vastaa työssään tapahtumien ja koulutusten koordinoinnista sekä hallinnon ja viestinnän avustavista tehtävistä. Aino Raiskinmäki koordinoi viestinnän ohella liiton tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyötä.

Lisätietoja: Janne Suur-Hamari: janne.suur-hamari@tul.fi / 044 255 2667