Kirjoituspyyntö: sata tarinaa TUL:sta

25.10.2018

TUL täyttää 100 vuotta vuonna 2019. Julkaisemme tammikuussa ”Sata tarinaa TUL:sta” -lehden. Nimensä mukaisesti lehteen tulee 100 erilaista tarinaa eri puolilta maata TUL:n eri toimintatasoilta: urheilijoilta, valmentajilta, ohjaajilta, seuroilta, hallinnossa toimineilta tai toimivilta, nuorilta ja varttuneemmilta.

Lehti tehdään talkoovoimin, joten kirjoitus- tai kuvauspalkkioita ei makseta.
Toivomme, että seurasi voi olla kertomassa oman tarinansa. Se voi olla muisto jostain yksittäisestä tapahtumasta tai saavutuksesta tai lyhyt katsaus seuran historiaan tai tulevaisuuteen. Se voi myös vastata kysymykseen, mikä on ollut tärkeintä seuran toiminnassa tai mitä merkitystä seurasi toiminnalla on ollut
paikkakunnalla, piirissä tai liittotasolla. Tai jotain ihan muuta, kunhan tarina liittyy TUL:oon ja sen toimintaan.

Tarinoiden tulee olla lyhyitä, pituus saa olla maksimissaan 2000 merkkiä. Toivomme myös kuvan, joka liittyy tarinaan tai seuran toimintaan. Ja mielellään niin, että kuva on toiminnallinen. Muistathan myös selvittää, että lähettämälläsi kuvalla on julkaisuoikeudet lehdessä.

Pyydämme toimittamaan tarinat ja kuvat 30.11. 2018 mennessä sähköisesti osoitteeseen irja.appelroth(at)gmail.com.

Liitä mukaan omat tietosi, seuran nimi ja kotipaikka ja valkokuvaajan nimi. Toimitus pidättää oikeuden stilisoida tai tarvittaessa lyhentää juttua sekä julkaista sen myös verkkolehti TUL Aviisissa.

Ystävällisin terveisin,
Irja Appelroth
lehden toimitussihteeri
Puh. 050 60825