E-urheilu


Fortnite-turnaukset

Järjestämme yhteistyössä VISU Gamingin kanssa vuoden 2022 aikana Fortnite-turnaussarjan. Turnauksia järjestetään kuukausittain noin kaksi kertaa kuukaudessa. Turnaus on tarkoitettu kaikenikäisille ja tasoisille, mutta erityisesti aloitteleville ja vähemmän kokeneille pelaajille, jotka ovat kiinnostuneita e-urheilusta.

Vaikka kyseessä on matalan kynnyksen turnaus, haluamme silti palkita turnauksen 3 parasta osallistujaa. Palkinnot vaihtelevat hieman turnauksittain, mutta alhaalta näet esimerkin palkinnoista.

  1. Sija: 2800 V-Bucks
  2. Sija: 1000 V-Bucks
  3. Sija: Fortnite – Catwoman’s Grappling Claw Pickaxe

Turnauksen organisoi VISU Gaming ja turnaus järjestetään etäyhteyksillä eli voit osallistua turnaukseen omalta kotisohvaltasi! Ilmoittautumiset tapahtuvat TUL:n Discord -kanavan kautta. Discord -kanavalla tiedotetaan myös muista TUL:n e-urheiluun sekä ajankohtaiseen toimintaan liittyvistä asioista (mm. leiritoiminta, koulutukset ja muut tapahtumat). Discord -kanavalle ja ilmoittautumaan pääset täältä: https://discord.gg/p8swGh8ZM4 

Pelillistetty Liikuntaleiri

TUL järjestää kerran vuodessa yhdessä Liikuntakeskus Pajulahden sekä Suomen Elektronisen Urheiluliiton kanssa pelillistetyn liikuntaleirin Liikuntakeskus Pajulahdessa. Leirillä yhdistetään pelaaminen konsoleilla ja tietokoneella sekä monipuolinen liikunta. Edellinen leiri järjestettiin joulukuussa 2021, missä leiriläiset pääsivät viikonlopun aikana testaamaan muun muassa VR-lasjea, Mega Twisteriä ja Live Cluedoa sekä haastamaan itseään myös uusien virtuaalipelien parissa. Leiripäiviin mahtui myös erilaisia haastetehtäviä ja aikaa yhdessäololle.

Seuraava pelillistetty liikuntaleiri on tarkoitus järjestää loppuvuodesta 2022. Lisätietoa tarkemmasta ajankohdasta on tulossa myöhemmin. Pelillistetty liikuntaleiri on lähtökohtaisesti tarkoitettu 10-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Aikaisempaa kokemusta pelaamisesta ei tarvita vaan kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Kokemuksia aikaisemmasta leiristä pääset lukemaan täältä.

Mikäli olet kiinnostunut leiritoiminnasta, Fortnite -turnauksista tai mistä tahansa muuhun e-urheiluun liittyvistä asioista, niin ole rohkeasti yhteydessä matalalla kynnyksellä e-urheilun lajipäällikkö Ville Hautakankaaseen.

Yhteystiedot

Ville Hautakangas
ville.hautakangas@tul.fi
050 571 8637