Voimistelu ja tanssi


Voimistelu- ja tanssijaosto toimii jäsenseurojemme voimistelu- ja tanssitoiminnan yhteyslinkkinä. Jaosto järjestää TUL:n joukkuevoimistelun avoimet mestaruuskilpailut vapaasarjoissa ja välinesarjoissa sekä TUL:n ryhmätanssin® avoimet mestaruuskilpailut. Jaoston toimintaan kuuluvat uusina ulottuvuuksina kansainvälinen joukkuevoimistelun, rytmisen voimistelun ja tanssin yhdistävä International Show Competition (ISC) sekä TUL:n tanssin avoin kilpailu ryhmille, sooloille, duoille ja trioille (KEHRÄ).

Järjestämme myös lajitoimintaamme liittyvää koulutusta ja seurakäyntejä sekä joukkuevoimistelun valmennusleirejä. Haluamme saada sinut ja seurasi mukaan monipuoliseen toimintaamme. Tervetuloa mukaan!

TUL:n kilpailuihin ilmoittautuminen kätevästi osoitteessa tul.kisanet.fi

TUL:n voimistelu- ja tanssijaoston kilpailuihin ja piirien JV-kilpailuihin ilmoittautuminen käy kätevästi jaoston oman ilmoittautumis- ja tulospalvelun kautta osoitteessa tul.kisanet.fi.

Sitä mukaan, kun ilmoittautuminen kuhunkin kilpailuun avautuu, voi ilmoittautumisen suorittaa palvelussa TUL:n joukkuevoimistelun avoimiin mestaruuskilpailuihin, TUL:n piirien avoimiin JV-mestaruuskilpailuihin, International Show Competition (ISC) -kisaan, TUL:n ryhmätanssin® avoimiin mestaruuskilpailuihin sekä TUL:n tanssin avoimiin kilpailuihin ryhmille, sooloille, duoille ja trioille (KEHRÄ).

Käy tutustumassa ja käytä palveluamme tul.kisanet.fi. Kisanetistä löytyvät myös päättyneiden kilpailujen tulokset.


Tulevia tapahtumia

Syksyllä 2023 TUL:n voimistelun ja tanssin kilpailuvalikoimassa nähdään peräti kaksi uutta kilpailua! Uusi tanssin avoin kilpailukonsepti Kehrä rantautuu ensimmäistä kertaa Kokkolaan, kun Kokkolan Jymy kutsuu kaikkien tanssilajien edustajat kilpailemaan soolo-, duo-, trio- ja ryhmäsarjoissa lauantaina 18.11. Ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa tul.kisanet.fi!

Syksyllä on mahdollisuus osallistua myös peräti neljään piirin joukkuevoimistelukilpailuun. Uutena kisana syksyllä nähdään Järvi-Suomen piirin välinekilpailut Karstulassa lauantaina 25.11. Lämpimästi tervetuloa kisaamaan Keski-Suomeen! Lue lisää ja ilmoita joukkueesi osoitteessa tul.kisanet.fi.


Uutiskirjeet

Voimistelun ja tanssin seurakirje on uudistunut, ja se toimitetaan seuroihin muutaman kerran vuodessa. Mikäli haluat liittyä mukaan postituslistalle, voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi TUL:n viestintäkoordinaattori Aino Raiskinmäelle (aino.raiskinmaki@tul.fi).

Pääset lukemaan Voimistelun ja tanssin uutiskirjeet tästä:

Tuloksia ja kuvia

Löydät päättyneiden kilpailujen tulokset tul.kisanet.fi -palvelusta.

TUL:n mestaruuskilpailujen sekä ISC-kilpailun säännöt ja lomakkeet

Yhteystiedot

Heli Alapiha, puheenjohtaja
heli.alapiha(at)karstula.fi
p. 040 5457067

Kimmo Kamppila, lajipäällikkö, jaoston sihteeri
kimmo.kamppila(at)tul.fi
p. 041 547 5423

Aino Raiskinmäki
aino.raiskinmaki(at)tul.fi
p. 044 0666 141

Aira Ikonen, jaoston esittelijä
aira.ikonen(at)tul.fi
p. 040 0594 880

Eeva-Liisa Hämäläinen
hamaleev(at)gmail.com
p. 040 5143037

Ulla Palonen-Tikkanen
ullatellervo.palonen(at)gmail.com
p. 044 2362531

Anna Partanen
anna.partanen41(at)gmail.com
p. 044 2811898

Leena Starck
leena_starck(at)hotmail.com
p. 050 3465506

Tuire Tuominen
tuire.tuominen(at)pp9.inet.fi
p. 0400 271833

Anni Urpilainen
urpilainen.anni(at)gmail.com
p. 050 3781617