Lentopallon NUK-valmennusleiri

Lentopallon NUK-valmennusleiri

Urheiluopisto Kisakeskuksessa 18.–23.7.2021 B-(2004–05), C-(2006–07) ja D-ikäiset (2008–09) tytöt/pojat 

Leiri alkaa sunnuntaina 18.7. klo 16.00 majoittumisella ja päivällisellä 16.30. Leirin info pidetään klo 17.30 ja leiri päättyy perjantaina 23.7. klo 13.00. Leirin vetäjinä toimivat liittojoukkuevalmentajat ja mukana on myös moninkertaisen naisten Suomen mestarijoukkue Salon Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen. Jaossa on siis monipuolisia treenivinkkejä aivan Suomen huipulta.

Mitä?

Leirillä nuoret lentopalloilijat oppivat lajiharjoitteiden ohella suunnittelemaan ja ohjaamaan joukkueen lämmittelyt ja perusharjoitukset. Valmentajan ohjauksessa mennään helpoista harjoituksista kohti vaikeampia, kehittävämpiä lajinomaisia treenejä.

Monipuoliseen ohjelmaan kuuluvat myös perinteinen leirinuotioilta makkaroineen ja rantasaunoineen sekä jokapäiväinen uintimahdollisuus hyppytorneineen. Leirillä tutustutaan toisiin nuoriin ympäri Suomea. Leirin lopullinen ohjelma päätetään leirin alussa ja päivitetään päivittäin valmentajien toimesta. Leirin aikana nuoria koulutetaan myös nuoriso-ohjaajiksi, jolloin seuranne voi näin saada uusia ohjaajia toimintaansa.

Jokainen pelaaja testataan TUL:n hyväksymällä testausmenetelmällä, huomioiden myös lentopalloliiton testausmenetelmät. Pelaajat harjoittelevat leirillä oman ikäistensä kanssa noin 20 tuntia.

Leirille mahtuu kuusi ryhmää eli yhteensä enintään 90 pelaajaa. Toimi siis nopeasti ja varaa paikkoja oman joukkueesi pelaajille. Seurasta voi osallistua myös oma ohjaaja, joka toimii apulaisena toiminnan pyörittämisessä (rajallinen määrä paikkoja). Tänä kesänä leiriltä ei poikkeuksellisesti kuitenkaan valita TUL:n liittojoukkueita, koska emme osallistu koronapandemian vuoksi vuonna 2021 kansainvälisiin turnauksiin.

Valmennusleirin hinta

Valmennusleirin hinta on 350 euroa/leiriläinen. Sama hinta koskee myös aikuisia seuraohjaajia. Osanottomaksu laskutetaan osallistujilta leirin jälkeen. Hinta sisältää tulopäivän päivällisen ja iltapalan, välipäivien aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan sekä lähtöpäivän aamiaisen ja lounaan. Lisäksi jokainen osallistuja saa leiripaidan muistoksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisessa tulee mainita nimi, seura, syntymäaika, yhteyshenkilön osoitetiedot ja puhelin. Paikat täytetään varausjärjestyksessä, kuitenkin niin, että jokaiselle ikäluokalle muodostuu riittävän suuri ryhmä. Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 17.6.2021 mennessä.
Ilmoittaudu NUK-valmennusleirille tästä.

Urheiluopisto Kisakeskus sijaitsee Raaseporin kunnassa (Kullaanniemi 220, Raasepori).

Lisätietoja:
Sakari Vuori, p. 040 845 3674 sakari.vuori@pp1.inet.fi
TUL:n lentopallojaosto tul.fi/lajit/lentopallo