Liikkeelle!-kuntokuukausi ja Askelkisa käynnistävät syksyn liikuntariennot

03.09.2019

Liikkeelle!-kuntokuukauden aikana tapahtuu turuilla ja toreilla!

Kuntokuukauden aikana jäsenseuramme järjestävät kaikille avoimia liikuntatempauksia, luontoretkiä ja muita liikunnallisia tapahtumia ympäri Suomen. Merkitse siis kalenteriisi sekä alueelliset päätapahtumat että seurojen omat tapahtumat!

Tapahtumia ja niiden lisätietoja lisätään tapahtumakalenteriimme sitä mukaa, kun niitä ilmoitetaan. Tule siis mukaan syksyn liikuntarientoihin ja tutustu alueesi seuratoimintaan TUL:n tapahtumissa!

Jokainen askel on tärkeä – osallistu Askelkisaan ja voita tuotepalkintoja!

Huippusuosittu Askelkisa on osa TUL:n Liikkeelle!-kuntokuukautta, joka järjestetään vuosittain syyskuussa. Askelkisaan osallistutaan yksilöinä tai joukkueina, ja tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon askeleita kahden viikon kilpailuaikana. Askeleitaan voi mitata älypuhelinsovelluksella, aktiivisuusrannekkeella tai erillisellä askelmittarilla. Joissakin puhelinmalleissa askelmittari löytyy jo valmiina puhelimesta.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa keräämällä joukkueen tai ilmoittautumalla yksilösarjaan. Askelkisaan ilmoittaudutaan tällä lomakkeella perjantaina 13.9. klo 12 mennessä, ja itse askeleiden keräys tapahtuu 16.9.–29.9.2019. Liikkeelle!-kuntokuukauden päätteeksi palkitsemme Askelkisan sarjojen voittajat tuotepalkinnoin, ja kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.