Lihaskunnosta hyvinvointia!

Lihaskunnosta hyvinvointia – Hyvinvointitapahtumat

Kaipaatko vinkkejä lihaskuntoharjoitteluun? Entä haluaisitko kokeilla erilaisia ohjattuja jumppia? Miltä kuulostaisi lyhyt tietoisku liikunnan merkityksestä ja vaikutuksesta diabeteksen ennaltaehkäisyssä sekä sairauden omahoidossa?

Lihaskunnosta hyvinvointia-tapahtumat on suunnattu ikäihmisille, jotka ovat kiinnostuneet ylläpitämään ja kehittämään lihaskuntoaan. Lihaskunnon merkitys ihmisen hyvinvoinnille on äärimmäisen tärkeä läpi elämän ja sen rooli korostuu erityisesti ihmisen ikääntyessä kun tarkoituksena on säilyttää hyvä liikuntakyky.

Tapahtumissa osallistujat pääsevät kokeilemaan erilaisia ohjattuja jumppatunteja, joissa panostetaan erityisesti lihaskunnon ja liikkuvuuden kehittämiseen. Kuntosalin puolella on tarjolla ohjattua kiertoharjoittelua, jossa monipuolisesti käytetään kuntosalin erilaisia laitteita sekä painoja, jolloin saadaan muodostettua tasapainoinen lihaskuntoharjoittelukokonaisuus. Tapahtumissa halutaan erityisesti korostaa myös liikunnan sosiaalista ulottuvuutta ja yhdessä tekemisen tuomaa iloa sekä lisämotivaatiota harjoitteluun. Tarkoitus ei ole pumpata rautaa hampaat irvessä vaan liikkua yhdessä hymyssä suin, kaikkien osallistujien lähtötaso huomioiden ja täten mahdollistaen osallistuminen kaikille. Suomen Diabetesliitto on myös vahvasti mukana tapahtumissa, tuoden mukanaan asiantuntijuutta ja tietoa diabeteksen ennaltaehkäisystä sekä diabeetikon omahoidosta.

Tapahtumien yhteistyökumppaneina toimivat Suomen Diabetesliitto sekä Kuntokeskus Fressi, joka tarjoaa tapahtumille loistavat puitteet ja ammattitaitoiset ohjaajat.

Lihaskunnosta hyvinvointia tapahtumien sijainnit sekä päivämäärät julkaistaan myöhemmin keväällä 2023.

Tervetuloa Lihaskunnosta hyvinvointia-tapahtumiin syksyllä 2023!