Matkapaketit Maailmankisoihin myyntiin marraskuussa

08.10.2018

Kuudennet CSIT:n Maailmankisat kutsuvat 2.-7.7.2019 jälleen amatöörikilpaurheilijoita, ay-liikuntaväkeä, työyhteisö- ja harrasteliikkujia Espanjan Tortosaan, Kataloniaan.

Maailmankisoihin saapuu tuhansia osallistujia ympäri maailmaa, joten kansainvälinen tunnelma kaikissa aktiviteeteissa on taattu.

TUL:n matkapaketit Tortosaan tulevat myyntiin marraskuussa. Lähde mukaan ikimuistoiselle matkalle kilpailemaan, liikkumaan tai kannustamaan TUL:n liittojoukkueet menestykseen! Katso Tortosan esittelyvideo CSIT:n sivuilta.

Mitkä Maailmankisat ovat?

Maailmankisat on kansainvälinen tapahtuma, joka järjestetään kahden vuoden välein. Tapahtuma on täynnä liikuntaa ja urheilua, kulttuurivaihtoa ja hauskanpitoa. Kisat eivät ole huippu-urheilijoille, vaan kaikille amatööriurheilijoille ja liikunnasta kiinnostuneille harrastajille eri maista ja kulttuureista ympäri maailmaa.

Maailmankisaviikko tarjoaa kaikille osallistujille unohtumattoman viikon liikunnan, urheilun, kulttuurin, ystävyyden ja kansainvälisen tunnelman parissa.

Viralliset mestaruuskilpailulajit Maailmankisoissa ovat: yleisurheilu, jalkapallo (11 pelaajaa), minijalkapallo (5 pelaajaa), shakki, Mamanet, pöytätennis, lentopallo, rantalentopallo, paini, rantapaini, uinti, koripallo, judo, petankki, tennis ja rantatennis. Lisäksi mukana on useita kansainvälisiä kilpailutapahtumia ja lajikokeiluja.

Kuva: Kuvakaappaus CSIT:n videosta