MENESTYKSEN POLKU

MENESTYKSEN POLKU -SEMINAARI

Miten luoda voittavat tavat? Mitä yhteistä on menestyjillä? Entä miten rakentaa voittava tiimi?

Näihin kysymyksiin kuulemme vastauksen Menestyksen polku 2021 -seminaarissa!

Loppuvuoden mielenkiintoisin seminaari Menestyksen polku järjestetään lauantaina 27.11. Scandic Crowne Plazassa Helsingissä. Seminaarissa saat eväät muutokseen, muutoksen mahdollistamiseen ja menestykseen. Suomen parhaat puhujat kertovat omat tarinansa, jotka mahdollistivat menestyksen.

Menestyksen polku -seminaari on kiinnostava kohtaamispaikka jokaiselle menestyksestä, liikunnasta ja urheilusta tai itsensä johtamisesta kiinnostuneelle henkilölle.
Ilmoittaudu nyt mukaan ja varaa paikkasi vuoden kiinnostavimmasta seminaarista!

Ohjelma

10.00–12.00  Brunssi
11. 45 Seminaarin avaus
12.00 Markku Kanerva – Voittavan tiimin rakentaminen
13.00 Pekka Hyysalo – Vaikeuksien voittaminen

Kahvitauko

14.30 Velipekka Nummikoski – Veikkaus ja rahapelijärjestelmä murroksessa – onko meillä varaa menestyä?
15.00 Aleksi Tossavainen – Voittavien tapojen luominen
15.45 Liikuntapalveluiden tulevaisuus

16.00–19.00  Valinnan vapaus:

  • Salamatarinat – lasikatot rikki, Birgitta Kervinen ja Valentin Kononen
  • Pubivisa Crowne Plazan talvipuutarhassa
  • Olympiastadionin kierros

19.19–21.30
Kolmen ruokalajin illallinen viineineen
Yllätysesiintyjä

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua mukaan Menestyksen polku -seminaariin teille sopivimmalla tavalla.

Lippu 59 € Sisältää brunssin ja seminaariohjelman.
Lippu 59 € sisältää aamupäivän brunssin ja koko seminaaripäivän ohjelman.

Lippu 99 € sisältää aamupäivän brunssin, koko seminaaripäivän ohjelman ja kolmen ruokalajin illallisen viineineen.

Lippu 149 € / 199 €.
Lippu 149 €/199 € sisältää aamupäivän brunssin, koko seminaaripäivän ohjelman, kolmen ruokalajin illallisen ja yöpymisen hotelli Crowne Plazan laadukkaissa huoneissa.
2-hengen huoneessa 149 €
1-hengen huoneessa 199 €

Ilmoittaudu mukaan täältä. Viimeinen ilmoittaumispäivä on sunnuntaina 14.11. klo 20.

Puhujien esittely

Markku Kanerva

Markku Kanerva on jalkapallovalmentaja sekä entinen jalkapalloilija. Kanervasta tuli Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja joulukuussa 2016. Kanerva johdatti Suomen jalkapallomaajoukkueen historiallisesti ensimmäistä kertaa jalkapallon EM-kisoihin 2020. Kanerva on valittu neljä kertaa vuoden valmentajaksi vuosina 2009, 2018, 2019 ja 2020. Puheenvuorossaan Kanerva käy läpi, miten voittava joukkue rakennettiin EM-karsintoihin.

Pekka Hyysalo

Pekka Hyysalo on entinen freeskilaskija, jonka ammattilaisura päättyi äkillisesti huhtikuussa 2010 Hyysalon joutuessa vakavaan hyppyonnettomuuteen. Onnettomuuden seurauksena Hyysalo sai vakavan aivovamman ja oli kolme viikkoa koomassa. Vastoin synkkiä ennusteita hän kuntoutui sisun ja periksiantamattomuuden voimalla itsenäiseen elämään. Puheenvuorossaan Hyysalo puhuu vastoinkäymisten kohtaamisesta ja niiden voittamisesta.

Aleksi Tossavainen

Aleksi Tossavainen (LitM) on psyykkinen valmentaja ja tietokirjailija. Aleksi vastaa Eerikkilä Performance Centerissä urheilijoiden, valmentajien ja yritysten psyykkisestä valmennuksesta ja toimii kouluttajana sekä valmentajana kokonaisvaltaisen valmennuksen ja hyvinvoinnin osa-alueilla. Puheenvuorossaan Aleksi käy läpi miten luoda voittavat tavat omaan arkeensa.

Birgitta Kervinen

Birgitta Kervinen on kansainvälisesti menestynyt urheiluvaikuttaja. Kervinen on vaikuttanut urheilujärjestöjen luottamustehtävissä yli 40-vuotta ensiksi Työväen Urheiluliitossa (TUL), sitten Suomen Liikunnassa ja Urheilussa (SLU) ja Suomen Olympiakomiteassa (OK). Yksi Kervisen merkittävimmistä saavutuksista on sukupuolten tasa-arvon edistäminen liikunnassa ja urheilussa. Kansainvälinen Olympiakomitea myönsi vuonna 2017 Kerviselle ensimmäisenä suomalaisena Naisurheilun maailmanpalkinnon (KOK:n World Trophy) tyttöjen ja naisten hyväksi tehdystä tasa-arvotyöstä.

Valentin Kononen

Valentin Kononen on entinen huippu-urheilija ja nykyään menestynyt liikemies. Kononen on Suomen menestynein mieskävelijä voittaen useita mitaleita arvokisoista. Konosen urheilu-ura huipentui vuonna 1995 Göteborgin MM-kultamitaliin. Urheilu-uransa jälkeen Kononen perusti oman yrityksen vuonna 2004. Ohjelmistovuokrausta tarjoava yritys myytiin ohjelmistojätti Vismalle vuonna 2021. Puheenvuorossaan Kononen käy läpi, miten huippu-urheilijasta tuli menestynyt yrittäjä.

Velipekka Nummikoski

Velipekka Nummikoski on entinen Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) toimitusjohtaja ja nykyisin Veikkauksen varatoimitusjohtaja. Positionsa ansiosta Nummikoski tuntee rahapelijärjestelmän läpikotaisin sekä ennen kaikkea sen vaikutuksen mm. maamme liikuntaan ja urheiluun, kulttuuriin, tieteeseen ja taiteeseen. Nummikosken puheenvuoro tarjoaa meille liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneille sisäpiirin tietoa tulevasta sekä luo katsausta veikkauksen mahdollistamaan rahoitukseen. Puheenvuorossaan Nummikoski vastaa kysymykseen: onko meillä varaa menestyä?

Lisätiedot:
Ville Hautakangas
ville@tul.fi
050 571 8637