Nuoret päättäjät – Annemari Keltamäki

05.01.2021

1. Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Annemari Keltamäki, 23 vuotta ja tulen Seinäjoelta. Seurani on Seinäjoen Sisu.

2. Koska kävit Nuoret Päättäjät koulutuksen?

Kävin koulutuksen vuonna 2017.

3. Miksi lähdit koulutukseen mukaan?

Lähdin koulutukseen mukaan, koska sitä suositeltiin minulle. Suosittelijoina olivat ystäväni Taija Luoma, joka on myös käynyt koulutuksen sekä TUL:n nuorisotoiminnan vastaava Jarkko Tenkula.

4. Miten koulutus on tukenut sinua seuratoiminnassa?

Ennen koulutusta olin toiminut seuran hallituksessa jo vuoden verran. Koulutuksen ansiosta minut valittiin toimimaan seuran sihteerinä vuosiksi 2018-19. Minut valittiin myös seuramme jalkapallojaoston puheenjohtajaksi ja siinä hommassa olen toiminut vuodesta 2019 alkaen. Koulutuksen avulla sain paljon tietoa, taitoa ja itseluottamusta seuratoimintaan. Opin muun muassa paremmin kokouskäytänteitä sekä TUL:n merkitystä seuroille. Verkostoiduin myös hyvin – niin Suomen sisällä kuin ihan kansainvälisestikin.

5. Kenelle suosittelisit Nuoret Päättäjät koulutusta?

Suosittelisin koulutusta sellaisille nuorille, jotka ovat edes vähänkin kiinnostuneita
seuratoiminnasta. Ei tarvitse olla mikään taitaja etukäteen vaan riittää, että kiinnostusta seuratoimintaa kohtaan löytyy.

TUL järjestää jälleen Nuoret Päättäjät -koulutuksen, josta lisätietoja on luvassa lähiaikoina. Julkaisemme ennen koulutuksen hakuajan alkua muutamia nuorten omakohtaisia kokemuksia Nuoret Päättäjät -koulutuksesta.