Nuoret Päättäjät – Senni Joutsinniemi

19.01.2021

  1. Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Senni Joutsiniemi, 23-vuotias Tamperelainen. Seurani on Tampereen Yritys ja tällä hetkellä toimin seuramme Naisjaoston viestintävastaavana.

  1. Koska kävit Np-koulutuksen?

Kävin koulutuksen 2018-2019 talvella.

  1. Miksi lähdit koulutukseen?

Silloinen seuramme puheenjohtaja vinkkasi koulutuksesta. Juttelin vielä aprilliristeilyllä Jarkko Tenkulan kanssa koulutuksesta ja päätin hakea mukaan, sillä koulutus vaikutti kiinnostavalta ja hyvin omaa seuratoimintaani tukevalta.

  1. Miten koulutus on tukenut sinua seuratoiminnassa?

Koulutuksessa käytiin hyvin laajasti seuratoiminnan eri osa-alueita. Myös muiden seurojen toimintamallien ja -tapojen näkeminen ja kuuleminen oli hienoa ja mielenkiintoista. Koulutuksen alkaessa olin ollut mukana seuramme Naisjaostossa muutaman vuoden ja olin mukana seuramme johtokunnassa. Olikin mielenkiintoista päästä tutustumaan muihin ikäisiini seuratoimijoihin ja jakamaan kokemuksia ja ideoita. Koulutuksesta käteen jäikin paljon hyviä käytännön vinkkejä ja itsevarmuutta seurassa toimimiseen.

  1. Kenelle suosittelisit?

Pitkää seuratoimintataustaa ei tarvitse, vaan koulutukseen voi hyvin osallistua ihan tuore seuratoimijakin. Suosittelisin koulutusta siis nuorille, joita seuratoiminta kiinnostaa.

TUL järjestää jälleen Nuoret Päättäjät -koulutuksen, josta lisätietoja on luvassa lähiaikoina. Julkaisemme ennen koulutuksen hakuajan alkua muutamia nuorten omakohtaisia kokemuksia Nuoret Päättäjät -koulutuksesta.