Nuori aktiivi – hae mukaan kansainväliseen hankkeeseen!

30.01.2019

TUL on tänä vuonna mukana kansainvälisessä hankkeessa, jossa koulutetaan nuoria päättäjiä. Haemme hankkeeseen mukaan 16–29-vuotiaita osallistujia.

YOUAca, Preparatory works for Youth Academy of Grassroots Sports -hankkeen tavoitteena on kouluttaa nuoria päättäjiä seuran, piirin, liiton ja kansainväliseen järjestötoimintaan. Samalla hankkeessa luodaan verkostoja ja valmistellaan aiheesta käsikirja nuorten päättäjien kouluttamiseen.

Jokaisesta hankkeessa mukana olevat organisaatiosta valitaan mukaan viisi 16–29-vuotiasta osallistujaa. Hankkeen koordinoi kansainvälinen työläisurheiluliitto CSIT, ja TUL:n lisäksi hankkeessa ovat mukana AICS (Italia), Kalev (Viro) ja UCEC (Katalonia).

Suomalaisten osallistujien omavastuuosuus on 200 euroa. Muuten ulkomaanmatkat ja muu ylläpito kustannetaan EU:n Erasmus+ Sport -projektirahoituksesta.

Hankkeessa järjestetään kolme tapaamista: Tortosa (Katalonia) 7.–9.3., Kisakeskus 11.–15.6. ja Rooma 24.–26.10. Päivämäärät ovat alustavia, ja ne tarkentuvat helmikuun aikana.

Toivomme hakijoita kielitaitoa, sosiaalisuutta ja sitoutumista hankkeeseen sekä piirin, liiton ja kansainväliseen toimintaan. Vapaamuotoiset hakemukset on jätettävä viimeistään 15.2.2019 sähköpostitse Jarkko Tenkulalle, jarkko.tenkula@tul.fi.

 

Kuva: Roni Kärpijoki