Oskari Villanen valittiin TUL ry:n viestintäpäälliköksi

05.11.2019

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry on valinnut viestintäpäällikön tehtävään 1.11.2019 alkaen filosofian maisteri Oskari Villasen (32 v.) Hakijoita tehtävään oli 42.

Villanen siirtyy TUL ry:n viestintäpäälliköksi Keski-Suomen Yrittäjien tiedottajan tehtävistä. Viestinnän ja markkinoinnin tehtävien lisäksi Villanen on toiminut aiemmin erilaisten tapahtumatuotantojen parissa.

TUL ry:n viestintäpäällikkönä Villanen tulee työskentelemään laajasti järjestön viestinnän kehityksen ja toteutuksen parissa. Villanen ottaa vastuulleen TUL:n ulkoisen ja sisäisen viestinnän koordinoinnin, kehittämisen ja toteuttamisen. Lisäksi Villanen ottaa vastuulleen TUL:n henkilökunnan ja jäsenistön viestinnän osaamisen kehittämisen.

– Todella innostuneilla ja hyvillä fiiliksillä hyppään mukaan TUL:n porukkaan! TUL on hieno ja perinteinen järjestö, jonka viestintää lähden toteuttamaan suurella mielenkiinnolla. Haluan omalla osaamisellani myös viedä toimintaa eteenpäin ja kehittää järjestön viestintää entistä selkeämpään ja aktiivisempaan suuntaan, Villanen kommentoi.

– Haluamme ottaa järjestönä askelia kohti entistä modernimpaa viestintäkulttuuria. Oskarin myötä saamme tiimiimme vankkaa viestinnällistä osaamista ja näkemystä, Tapio kertoo.

 

Lisätietoja: Riku Tapio, pääsihteeri, 050 340 5550, riku@tul.fi

Oskari Villanen, viestintäpäällikkö, 050 522 1569, oskari@tul.fi