REKRY: Etsimme uutta toiminnanjohtajaa Tampereelle

16.12.2019

Meidän päästäessämme kaiholla Jukka Niemisen eläkkeelle, etsimme uutta toiminnanjohtajaa Tampereelle.

Etsimme näkijää ja tekijää tekemään työtä Pirkanmaan alueen urheilun ja liikunnan eteen. Tittelisi ”toiminnanjohtaja” on hieno, kuten urheilun ja liikunnan maailmassa kuuluukin, mutta älä anna sen hämätä. Työtehtäväsi ovat erittäin moninaiset ja ennen kaikkea johdat itseäsi ja omaa toimintaasi alueellasi. Oman pääsääntöisen toimialueesi lisäksi osallistut myös valtakunnallisen tason toimintaan. Ja mikäli osaamisesi ja kiinnostuksesi ovat sopivalla tasolla, voi tiesi viedä myös kansainvälisten asioiden äärelle.

Työtehtävien tarkka määrittely on vaikeaa, sillä sinä teet makkarasta itsellesi mieleisen. Rutiineihin kuitenkin kuuluvat Tampereen piirin hallinto, seurapalvelut, sidosryhmäyhteistyö, viestintä, talouden hallinta, piirin hallituksen ja valtuuston kokouksien esittelijänä toimiminen ja sitten ne kuuluisat esimiehen määräämät muut tehtävät. Töitä on sitten muuten kaikkina vuorokaudenaikoina aina tilanteen vaatimusten mukaan. Työpisteesi löytyy Tampereen Työväentalolta, varsin usein myös tien päältä ja milloin mistäkin. Taustatukea saat pääsihteeriltä ja piirin hallitukselta ja luottamusväeltä.

Etsimme ennen kaikkea hyvää ja aiheesta innostunutta tyyppiä, joka kykenee itsenäiseen työhön, mutta tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sillä sidosryhmäyhteistyö on keskeinen osa työtä.

Ei ollenkaan haittaa, jos tunnet järjestökenttää, sinulla on liikunnan ja/tai hallinnon koulutus, kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä, talous- ja viestintäosaamista ja mielellään joitain muitakin erinomaisia ominaisuuksia.

TUL on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä, jolla on ikää jo sata vuotta. Pitkän ikämme salaisuus on yhteisöllisyys, tiiviit seurayhteydet sekä pitkäjänteinen työ tasa-arvoisten liikuntaedellytysten turvaamiseksi. Lisää meistä voit lukea nettisivuiltamme www.tul.fi.

Jos et vielä järkyttynyt ja säikähtänyt, niin hae rohkeasti paikkaa. Haluamme kuulla sinusta 17.1.2020 mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja CV osoitteeseen aino.nevalainen@tul.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa pääsihteeri Riku Tapio, puh. 050 340 5550.