Rekry: Hae meille kesätöihin!

16.03.2023

Kuva, jossa tietokone ja kahvikuppi ja teksti nuori, hae meille kesätöihin.

Olemme mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa, jossa haemme kahta 15-17-vuotiasta nuorta kahden viikon mittaiseen kesätyöjaksoon Helsingin toimistolle. Kesätyön tarkempi ajankohta sovitaan kummankin valitun kesätyöntekijän kanssa erikseen.

Haemme joukkueeseemme varapääsihteeriä ja apulaisviestintäpäällikköä.

Varapääsihteeri

Varapääsihteeri avustaa pääsihteeriä liiton johtotehtävissä ja muissa hallinnollisissa tehtävissä. Tehtävässä pääsee käyttämään valtaa ja saa runsaasti vastuuta oman osaamisen puitteissa. Tehtävä on näköalapaikka järjestön johtotehtäviin.

Tehtävään hakiessa eduksi katsotaan liikunnallinen tausta, mutta ei se toki välttämätöntä ole, sillä tärkeämpää on kiinnostus liikuntaa ja liikuntasektoria kohtaan. Kiinnostus yhteiskunnallista vaikuttamista ja järjestötoimintaa kohtaan luetaan eduksi. Kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan rohkeasti tehtävää.

Hae varapääsihteerin tehtävään perjantaihin 14.4. mennessä tämän linkin kautta.

Apulaisviestintäpäällikkö

Apulaisviestintäpäällikkö avustaa viestintäpäällikköämme tekemään tehokasta ja vaikuttavaa viestintää eri kanavissa. Tehtävässä pääsee käyttämään mm. sosiaalista mediaa, jonka tehokkaaseen käyttöön viestintäpäällikköäkin saa ja pitää opettaa. Apulaisviestintäpäällikkö osallistuu monipuolisiin tehtäviin ja pääsee toteuttamaan itseään viestintäpäällikön valvonnassa. Kesätyöntekijä saa mahdollisuuden tutustua myös muihin organisaation tehtäviin.

Tehtävään hakiessa eduksi katsotaan liikunnallinen tausta, mutta ei se toki välttämätöntä ole, sillä tärkeämpää on kiinnostus liikuntaa ja liikuntasektoria kohtaan. Sosiaalisen median tuntemus ennakkoon auttaa menestymään tehtävässä. Kesätyöntekijän odotetaan osaavan käyttää ATK-laitteita. Kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan rohkeasti tehtävää.

Hae apulaisviestintäpäällikön tehtävään perjantaihin 14.4. mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja kummastakin tehtävästä: Riku Tapio, 050 340 5550, riku@tul.fi

Lisätietoja Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta löydät tämän linkin takaa >>