Rekry: Haemme joukkueeseemme uutta viestintäpäällikköä 

16.11.2022

rekry

Haemme joukkueeseemme uutta viestintäpäällikköä nykyisen viestintäpäällikön siirtyessä uusiin tehtäviin.

Viestintäpäällikkömme vastaa viestinnän koordinoinnista, toteutuksesta ja kehittämisestä. Tehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään viestintäämme omien vahvuuksiesi ja intohimojesi mukaan. Ulkoisen viestinnän lisäksi pääset kehittämään sisäistä viestintää: tuet ja koulutat henkilöstöämme ja luottamushenkilöitä viestinnässä.  

Viestintäpäällikkönä vastaat muun muassa seuraavista kokonaisuuksista: 

  • ulkoisen ja sisäisen viestinnän koordinointi, kehittäminen ja toteuttaminen eri kanavissa: verkkosivut, uutiskirje, sosiaalisen median kanavat 
  • tapahtumatuotanto ja -markkinointi 
  • viestinnän ja markkinoinnin koulutuksien koordinointi ja toteuttaminen 
  • liikunnan edunvalvonta ja vaikuttamistyö 

Etsimme ennen kaikkea hyvää ja aiheesta innostunutta tyyppiä, jolla on osaamista ja rohkeutta kehittää viestintää ja sitä kautta koko organisaatiota.  

Tehtävässä menestyksekäs onnistuminen edellyttää

  • positiivisen ratkaisijan asenteen sekä kykyä toimia haastavissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa 
  • halun kehittää ja kehittyä viestinnässä 
  • näyttöjä menestyksekkäästä toiminnasta viestinnän parissa 
  • kiinnostusta liikuntaa ja urheilua kohtaan 
  • soveltuvaa koulutusta 
  • kykyä tuottaa visuaalista materiaalia 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjolla on hieno tilaisuus päästä kartuttamaan viestintäosaamista omien kiinnostuskohteidesi mukaan. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan, jossa pääset osaksi liikuntaverkostoja ja vaikuttamaan laajemmin liikuntakentällä. Teemme tiivistä yhteistyötä lajilittojen ja Olympiakomitean ja muiden liikuntaorganisaatioiden kanssa. Lisäksi pääset osaksi kannustavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tehdään töitä pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan.  

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin kattavilla liikunta- ja hyvinvointieduilla sekä laajalla työterveyshuollolla. 

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä Sporttitalossa, mutta teemme myös joustavasti töitä etänä ja toisinaan tien päällä.  

Innostuitko? Mahtavaa!  

Jos uskot olevasi tehtävään sopiva kehittymis- ja kehittämishaluinen tekijä, hae rohkeasti paikkaa. Haluamme kuulla sinusta viimeistään 7.12.2022. Lähetä hakemus tämän linkin kautta. Ole ripeä, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa TUL:n nykyinen viestintäpäällikkö Hanna-Maria Jokinen, puh. 040 502 1706 tai TUL:n pääsihteeri Riku Tapio puh. 050 340 5550. 

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:ssä teemme töitä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus liikunnan iloon hyvässä seurassa. Tavoitteenamme on, että yhteiskunnassamme liikunta olisi kaikille mahdollista henkilön iästä, alkuperästä, etnisestä taustasta, kansalaisuudesta, kielestä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, varallisuudesta tai muusta henkilöön liittyvästä syystä riippumatta.