Talousassistenttina aloitti ”monitoiminainen” Margolit Mihlin

16.05.2018

Margolit Mihlin aloitti TUL:n uutena talousassistenttina 14.5.2018. Margolit on syntynyt Keski-Suomessa, mutta asuu nykyisin Helsingissä. Perheeseen kuuluu puolison lisäksi aikuinen tytär sekä kissa ja kaksi maakilpikonnaa.

Koulutukseltaan hän on laskentamerkonomi. Hänellä on myös kaksivuotinen yrityshallinnon tutkinto, sekä aikuiskasvatustieteen opiskeluita Helsingin yliopistossa. Aiemmin Margolit on tehnyt laaja-alaisesti eri taloushallinnon tehtäviä.

”Olen tehnyt kirjanpitoa tilinpäätöksineen niin yrityspuolella, kuin yhdistysten ja säätiönkin puolella, hoitanut HR-puolen asioita, tapahtumien järjestelyä, vuokravalvontaa sekä erilaisia sihteerin tehtäviä, eli sanalla sanoen olen monitoiminainen,” hän nauraa.

Vapaa-aika kuluu mielellään luonnossa kävellen sekä lintuja bongaillen. Lisäksi hän harrastaa joogaa ja toimii aktiivisesti taloyhtiön hallituksessa.

Margolitin tytär on aikoinaan harrastanut HTU Stadin joukoissa uintia, joten TUL oli nimenä entuudestaan tuttu.

”Aloitan mielelläni työt hyvässä liitossa, ja on mukava osallistua tärkeään toimintaan omalla panoksellani. Matalan kynnyksen harrasteliikuntaa pitää edistää ja mahdollistaa, niin että se on jokaisen tavoitettavissa”.

Margolitin tavoittaa jatkossa osoitteesta margolit.mihlin(at)tul.fi.