Dikiliikkujat – etäjumpat ja kahvihetket

Milloin

Milloin?

05.01.2023 klo 13.00 – 23.02.2023 klo 14.30

Missä?

Missä?

Fressi TV / Microsoft Teams. Huomioithan, että kahvihetkeen liitytään erillisestä linkistä.

Järjestäjä

Järjestäjä

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry yhteistyössä Liikuntakeskus Fressin kanssa


Lähde mukaan Dikiliikkujiin – ohjattuihin etäjumppiin ja etäkahveille tammi-helmikuussa 2023!

Järjestämme yhteistyössä Liikuntakeskus Fressin kanssa Dikiliikkujat -etäjumppasarjan, jonka tavoitteena on parantaa osallistujien lihasvoimaa, tasapainoa ja notkeutta. Etäjumppien jälkeen on mahdollista kahvitella ja vaihtaa kuulumisia Teamsin välityksellä. Etäjumpat ja kahvihetket on suunnattu ensisijaisesti senioreille, mutta toiminta on avointa ihan kaikille! Dikiliikkuja-tunti on senioreille suunnattu monipuolinen liikuntatuokio, jossa liikkeet tehdään oman kehon painolla tai jumppakeppiä välineenä käyttäen. Tunneilla voi osallistua ja liikkua oman tuntemuksen ja kunnon mukaisesti – muistathan kuunnella omaa kehoa ja tehdä liikkeet itselle parhaiten soveltuvalla tavalla!

Dikiliikkuja-tunnit järjestetään tammi- ja helmikuussa 5.1. alkaen torstaisin kello 13. Jumpat toteutetaan FressiTV -verkkopalvelun kautta. Pääset liittymään etäjumppaan tämän linkin kautta: https://www2.fressi.fi/fressitv/. Dikiliikkujat -jumppiin osallistuminen on maksutonta. Liikuntatuokion kesto on noin 50 minuuttia.

Jumpan jälkeen siirrytään kahvittelemaan Teamsin välityksellä. Pääset liittymään Teams-tapaamiseen oheisten linkkien kautta:

Voit liittyä Teams-tapaamiseen vaikka tietokoneellesi ei olisi ladattuna Teams-sovellusta. Voit klikata uudelle välilehdelle aukeavalta sivulta kohtaa ”Jatka tällä selaimella”. Linja avataan aina noin kello 13.40. Kahvihetki kestää 14.30 asti.

Mikäli sinulla on haasteita etäjumppaan tai kahveille liittymisessä, voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeen: hallinnon koordinaattori Aino Raiskinmäki, aino.raiskinmaki@tul.fi, 044 0666141.

Tervetuloa mukaan liikkumaan!