Dikiliikkujat – Etäjumpat torstaisin

Milloin

Milloin?

02.03.2023 klo 13.00 – 27.04.2023 klo 13.50

Missä?

Missä?

FressiTV

Järjestäjä

Järjestäjä

Suomen Työväen Urheiluliitto yhteistyössä Liikuntakeskus Fressin kanssa


Suositut Dikiliikkuja-tunnit saavat jatkoa!?

Lähde mukaan Dikiliikkujiin – ohjattuihin etäjumppiin maalis-huhtikuussa 2023!

Järjestämme yhteistyössä Liikuntakeskus Fressin kanssa Dikiliikkujat -etäjumppasarjan, jonka tavoitteena on parantaa osallistujien lihasvoimaa, tasapainoa ja notkeutta. Etäjumpat on suunnattu ensisijaisesti senioreille, mutta toiminta on avointa ihan kaikille! Dikiliikkujat-tunti on senioreille suunnattu monipuolinen liikuntatuokio, jossa liikkeet tehdään oman kehon painolla tai jumppakeppiä välineenä käyttäen. Tunneilla voi osallistua ja liikkua oman tuntemuksen ja kunnon mukaisesti – muistathan kuunnella omaa kehoa ja tehdä liikkeet itselle parhaiten soveltuvalla tavalla!

Suositut Dikiliikkuja-tunnit järjestetään maalis-huhtikuussa torstaisin klo 13 alkaen. Jumpat toteutetaan FressiTV -verkkopalvelun kautta. Pääset liittymään etäjumppaan tämän linkin kautta: https://www2.fressi.fi/fressitv/. Liikuntatuokioihin osallistuminen on maksutonta. Liikuntatuokion kesto on noin 50 minuuttia.

Mikäli sinulla on haasteita etäjumppaan liittymisessä, voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeen: hallinnon koordinaattori Aino Raiskinmäki, aino.raiskinmaki@tul.fi, 044 0666141.

Tervetuloa mukaan liikkumaan!