Fuck Cancer Disc Golf

Milloin

Milloin?

10.06.2023 – 10.06.2023

Missä?

Missä?

Kippasuo Pro DiscGolfPark

Järjestäjä

Järjestäjä

Sylva Ry, Natural Born Disc Golfer & Kippis


Heinolan Kippasuolla järjestetään lauantaina 10.6.2023 kaikille avoin Fuck Cancer Disc Golf – hyväntekeväisyystapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on viettää aikaa frisbeegolfradalla ja tehdä yhdessä hyvää keräämällä varoja Sylva Ry:n toiminnan tueksi. Tapahtumaan voi osallistua kahdella eri radalla Heinolan Kippasuolla tai virtuaalisesti missä päin maailmaa tahansa. Suomen Työväen Urheiluliitto on mukana tukemassa tapahtumaa!

Paikan päällä Kippasuolla on mahdollista osallistua yhden kierroksen frisbeegolfkisaan, joita pelataan samaan aikaan kahdella eri radalla. Käytössä ovat Kippasuon Pro-rata sekä AM-rata. Kisaan osallistuminen ei vaadi seurajäsenyyttä eikä kilpailulisenssi vaan osallistuminen on kaikille halukkailla mahdollista.

Toinen vaihtoehto on osallistua tapahtumaan virtuaalisesti. Virtuaalisessa tapahtumassa voit pelata kierroksen, millä tahansa radalla, missä päin maailmaa tahansa. Kasaa itsellesi peliporukka tai lähde vaikka yksin kierrokselle, rekisteröidy tapahtumaan ja ilmoita tuloksesi jolloin olet mukana virtuaalitapahtuman osallistujien väliseen arvontaan.

Ainoa vaatimus tapahtumaan osallistumiselle on rekisteröityminen discgolfmetrix.com-sivustolle, jossa tapahtuu tapahtumaan ilmoittautuminen sekä tulosten kerääminen.

Mihin Fuck Cancer Disc Golfilla kerätään varoja?

Suomessa sairastuu syöpään vuosittain 700-800 nuorta aikuista. Nuori aikuisuus on elämänvaihe, jolloin itsenäistytään, opiskellaan ammattiin, lähdetään työelämään ja usein myös perustetaan perhe. Sairauden aikana ja sen jälkeen tarvitaan paljon tukea, joka vastaa näihin erityispiirteisiin ja auttaa myös sairastuneen läheisiä.

”Fuck Cancer” on kansainvälinen syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten voimalause, joka kuvastaa tahtoa elää hyvää elämää syövän kanssa ja siitä huolimatta.

Tapahtuman tuotoilla tuetaan työtä syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Sylva Ry:n, Natural Born Disc Golferin ja Kippiksen kanssa.

Voit jakaa oman kisahetkesi sosiaalisessa mediassa tunnisteella #fuckcancerdg

Lue lisää Sylvan toiminnasta: https://www.sylva.fi/

Kiitos, kun olette mukana tukemassa Sylvan työtä syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi!