Tapahtumat


Hei! Kato mua! – syventävä koulutus, osa 1

Milloin

Milloin?

24.08.2022 klo 17.00 – 24.08.2022 klo 20.00

Missä?

Missä?

Microsoft Teams

Järjestäjä

Järjestäjä

TUL ja Kuntoutussäätiö

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan!

Tämä koulutus on tarkoitettu ohjaajille ja valmentajille, jotka kohtaavat työssään nepsy-kirjoon kuuluvia lapsia ja nuoria. Nepsy-kirjolla tarkoitetaan monenlaisia neuropsykiatrisia haasteita, joihin kuuluvat mm. autismin kirjo, ADHD, erilaiset kielellisen kehityksen ja oppimisen haasteet sekä Touretten syndrooma.

Koulutuksen ensimmäisen osan teema on harrastustoiminnan ja tuen merkitys nepsy-kirjon lapsille ja nuorille ja heidän perheilleen. Osuuden käytyään osallistuja ymmärtää, miksi näitä asioita on tärkeä oppia ja mikä merkitys tuella on erityistä tukea tarvitsevalle lapselle tai nuorelle. Osallistuja ymmärtää, kuinka oppimisen haasteet ilmenevät harrastustoiminnassa ja miten tilanteita voi ratkaista lasta tukien.

Hei! Kato mua! – syventävä koulutus on avoin ja maksuton. Syventävään koulutukseen voi osallistua, kun on suorittanut Hei! Kato mua! -verkkokoulutuksen TULkouluttaa.fi-koulutusalustalla.

Koulutuskokonaisuus toteutetaan kolmena etäkoulutuksena ja yhtenä lähitapaamisena.

Syventävä koulutuskokonaisuus toteutetaan etänä keskiviikkoiltaisin 24.8., 31.8., 7.9. klo 17–20 sekä lähitapaamisena lauantaina 10.9. klo 11–18. Osallistujan tulee osallistua vähintään kolmeen koulutusosuuteen ja neljännen voi halutessaan korvata tutustumalla TULkouluttaa.fi-alustalla olevaan materiaaliin aiheesta.

Lisää kalenteriin