Tapahtumat


Hei! Kato mua! – syventävä koulutus, osa 3

Milloin

Milloin?

07.09.2022 klo 17.00 – 07.09.2022 klo 20.00

Missä?

Missä?

Microsoft Teams

Järjestäjä

Järjestäjä

TUL ja Kuntoutussäätiö

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan!

Tämä koulutus on tarkoitettu ohjaajille ja valmentajille, jotka kohtaavat työssään nepsy-kirjoon kuuluvia lapsia ja nuoria. Nepsy-kirjolla tarkoitetaan monenlaisia neuropsykiatrisia haasteita, joihin kuuluvat mm. autismin kirjo, ADHD, erilaiset kielellisen kehityksen ja oppimisen haasteet sekä Touretten syndrooma.

Syventävän koulutuksen kolmannen osan teema on kohtaaminen. Koulutuksesta osallistuja saa varmuutta erityistä tukea tarvitsevan lapsen ja hänen huoltajansa tai huoltajiensia kohtaamiseen. Osallistuja saa myös käytännön keinoja oman jaksamisensa tukemiseen.

Hei! Kato mua! – syventävä koulutus on avoin ja maksuton. on avoin ja maksuton. Syventävään koulutukseen voi osallistua, kun on suorittanut Hei! Kato mua! -verkkokoulutuksen TULkouluttaa.fi-koulutusalustalla.

Koulutuskokonaisuus toteutetaan kolmena etäkoulutuksena ja yhtenä lähitapaamisena.

Syventävä koulutuskokonaisuus toteutetaan etänä keskiviikkoiltaisin 24.8., 31.8., 7.9. klo 17–20 sekä lähitapaamisena lauantaina 10.9. klo 11–18. Osallistujan tulee osallistua vähintään kolmeen koulutusosuuteen ja neljännen voi halutessaan korvata tutustumalla TULkouluttaa.fi-alustalla olevaan materiaaliin aiheesta.

Lisää kalenteriin