Kansainvälinen nuorten leiri, Kroatia

Urheilujoukkue viemässä kädet yhteen tsemppipiirissä.
Milloin

Milloin?

25.03.2024 – 31.03.2024

Missä?

Missä?

Rovinja, Kroatia

Järjestäjä

Järjestäjä

Health Life Academy yhteistyössä kansallisten urheilujärjestöjen kanssa


Etsimme kymmentä aktiivista ja motivoitunutta 18-21-vuotiasta nuorta osallistumaan kansainväliselle urheiluleirille Kroatian Rovinjaan 25.-31.3.2024!

Kansainvälinen urheiluleiri on hanke, jonka toteuttavat kansalliset urheilujärjestöt 6 EU-maasta (Itävalta, Italia, Suomi, Viro, Kreikka ja Kroatia). Hankkeen päätavoitteena on toteuttaa soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun tematiikkaan keskittyvä nuorisoleiri, jonka tavoitteena on kehittää leirille osallistuvien nuorten osaamista ja organisointitaitoja ruohonjuuritason liikunnassa. Lisäksi leirillä on mahdollisuus tutustua muihin samanikäisiin nuoriin Euroopan eri maista.

Valitut henkilöt pääsevät osallistumaan leirille maksutta (poislukien kulkumatka Suomessa Helsinki-Vantaan lentoasemalle).

Tapahtuma koostuu monipuolisista ohjelmista, joissa yhdistyvät nuorten koulutus, urheilu ja kansainvälinen yhteisöllisyys. Yhdessä opimme, miten luoda ja järjestää tapahtumia ottaen huomioon erilaiset ihmiset ja osa-alueet erityisesti nuorten näkökulmasta. Leiri keskittyy vahvasti liikunnan yhteiskunnallisten tasa-arvon teeman ympärille.

Mikä nuorisoleiri?

Hankkeen päätavoitteena on toteuttaa soveltavan liikunnan tematiikkaan keskittyvä nuorisoleiri, jonka tavoitteena on kehittää leirille osallistuvien nuorten osaamista ja organisointitaitoja ruohonjuuritason liikunnassa. Kroatian Rovinja tarjoaa laadukkaat puitteet tapahtuman järjestämiselle. Nuorisoleiri toimii foorumina kulttuurien välisen vuoropuhelun edistämiseksi, jolloin osallistujat voivat tutustua matalan kynnyksen liikunnan järjestämiseen erityistä tukea tarvitseville liikkujille ja ymmärtää sen roolin positiivisten arvojen edistämisessä yhteiskunnassa.

Lisätietoja itse tapahtumasta löydätte seuraavista linkeistä:

https://healthlifeacademy.com/special-power-league/ – Special Power League

https://healthlifeacademy.com/international-youth-sport-camp/ – International Youth Sport CampH

Miten mukaan?

Ilmoita halukkuudestasi ja kerro itsestäsi ja taustastasi projektivastaava Jesse Sunelille (jherppe@gmail.com) sähköpostitse. Leirille valitaan kymmenen 18-21-vuotiasta nuorta.

HUOM! Leiri-ilmoittautuminen on täynnä, kiitos kaikille aktiivisuudesta!

Kuka voi hakea?

Osallistujien tulee olla 18-21-vuotiaita. Lisäksi toivomme kiinnostusta liikuntaa sekä liikunnan ohjaamista kohtaan. Voit olla esimerkiksi urheiluseuratoimija, valmentaja, liikunta-alan tai muun alan opiskelija, joka haluaa vahvistaa taitojaan tapahtuman järjestämisessä sekä erityistä tukea tarvitsevien liikkujien ohjaamisessa.

Mistä lisätietoja?

Lisätietoja antaa projektivastaava Jesse Suneli: jherppe@gmail.com / +358 44 312 0198

Hae rohkeasti mukaan!