Seniorien pikkujoulut teatterin merkeissä

Milloin

Milloin?

22.11.2024 klo 16.30

Missä?

Missä?

Puistotorni / TTT, Hämeenpuisto 28, Tampere

Järjestäjä

Järjestäjä

TUL Tampere

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu tästä


Tule viettämään mukava ilta hyvässä seurassa

Kokoonnumme Puistotornin 5. krs. (Työväentalo, Hämeenpuisto 28, Tampere) pe 22.11. klo 16.30.

Tarjolla on pientä syötävää, kahvia ja makeaa. Tarjoamme tervetulomaljan. Lisämaksusta viiniä ja olutta. Alkoholiton ruokajuoma sisältyy hintaan.

Syömisen ja seurustelun lisäksi tarjolla on musiikkiesitys sekä arpajaiset. Näiden jälkeen siirrymme naapuriin TTT:n Suurelle näyttämölle seuraamaan näytelmää Neiti Marple ja tuijottava katse. Näytelmä alkaa klo 19.00.

Tilaisuus on avoin kaikille halukkaille.

Hinta 80 € / hlö.
(Sisältää illanvieton, ruokatarjoilun, tervetulomaljan, teatterilipun ja vaatteiden säilytyksen 5. kerroksessa.)

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten varaathan paikkasi pikaisesti alla olevasta linkistä tai puhelimitse. Voit ilmoittaa itsesi lisäksi myös useamman henkilön. Osallistumismaksu laskutetaan ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tästä.
Lisätietoa saat tarvittaessa Ari Ruoholahdelta, 045 604 8112 / tampere@tul.fi.

Neiti Marple ja tuijottava katse

Dekkarikuningatar Agatha Christien rakastettu etsivä TTT:ssa. Jännitys, kuiva brittihuumori ja koukeroiset ihmissuhteet kohtaavat yllättävässä rikostarinassa.

Tuijottava katse on klassista Marplea — 60-luvun alun englantilainen maalaiskylämiljöö, lempeäntarkkoja kysymyksiä ja veitsenteräviä havaintoja tekevä harmaapäinen harrastajasalapoliisi, kirjava epäiltyjen galleria.

Tarina käynnistyy, kun nilkkansa nyrjäyttänyt Marple palkkaa avukseen nuoren Cherryn. Samaan aikaan kylässä kuhisee. Kuuluisa Hollywood-näyttelijätär Marina Gregg on saapunut lähistölle kuvaamaan uutta elokuvaansa.

Näyttelijättären kartanossa cocktail-kutsut saavat yllättävän lopun, kun paikallinen yhdistystoimija Leigh kupsahtaa kuolleena maahan. Kuka hänet tahtoisi tappaa? Ja miksi Marplen vanha tuttu, ylikomisario Craddock, on kutsuttu selvittämään murhaa?

Lue lisää näytelmästä