Tapahtumat


Psyykkisen valmennuksen kolmas webinaari

Milloin

Milloin?

19.05.2021 klo 18.00 – 19.30

Missä?

Missä?

TEAMS - linkki lähetetään ilmoittautuneille

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittaudu psyykkisen valmennuksen koulutuksiin! Koulutuksiin on mahdollista osallistua etänä ja ne ovat ilmaisia jäsenillemme.

Psyykkisen valmennuksen seminaarisarja kattaa kolme osaa, jossa päästään syventymään turvallisen harjoitusympäristön luomiseen, nuoren urheilijan kohtaamisen ja ymmärtämiseen sekä valmennettavana tunnetaitojen kehittämiseen ja onnistuneen kilpailusuorituksen saavuttamiseen.

Sarjan viimeisellä luennolla käsitellään tunnetaitojen merkitystä ja roolia urheilussa. Tarkastellaan miten valmennuksessa voi ottaa huomioon tunnetaidot ja kuinka tunteita voi säädellä urheilusuoritusta tukevaksi esimerkiksi kilpailutilanteessa.

Kouluttajana toimii psykologi ja psyykkinen valmentaja Sara Pajunen. Sara Pajunen on laillistettu psykologi ja psyykkinen valmentaja. Psyykkisen valmennuksen lisäksi hän työskentelee psykologina Mäkelänrinteen urheilulukiossa sekä Suomen kansallisoopperan- ja baletin ammattiin opiskelevien tanssijoiden kanssa. Saran ydinosaamista ovat nuoret, mielenterveys ja psyykkinen hyvinvointi urheilussa. Saralla on kokemusta myös neuropsykologiasta, urheilijoiden aivovammoista ja työ- ja organisaatiopsykologiasta. Saran työtä ohjaa urheilun näkeminen suurena voimavarana ihmisen elämässä sekä ajatus siitä, että hyvinvoivat urheilijat ja valmentajat nauttivat enemmän urheilusta ja saavuttavat tehokkaammin tavoitteitaan.

Seminaarit ovat ilmaisia TUL:n jäsenseurojen jäsenille, mutta vaativat ilmoittautumisen.

Koulutussarjan luentojen aihealueet: Tunnetaidot ja kilpailusuoritus

Tunnetaidot ja kilpailusuoritus: 19.5.2021 klo 18:00 – 19:30 – Ilmoittaudu tästä!