Respect Pride -jalkapalloturnaus

Milloin

Milloin?

30.06.2023 klo 16.00 – 21.00

Missä?

Missä?

Töölön Pallokenttä 1 & 2

Järjestäjä

Järjestäjä

HOT ry, Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry, Suomen Palloliitto, Liikkukaa - Sport 4 All ry & Monaliiku ry


Hyvän mielen aikuisten jalkapallotapahtuma, Respect Pride- jalkapalloturnaus järjestetään perjantaina 30.6.2023!

Tule mukaan mukavaan harrastejalkapalloturnaukseen, jossa ei vaadita maajoukkuetason osaamista. Riittää, että on intoa liikkua ja nauttia kesästä, Fair Play hengessä!

HOT ry järjestää yhteistyössä Suomen Työväen Urheiluliiton, Suomen Palloliiton ja Liikkukaa – Sport 4 All ry sekä Monaliiku ry:n kanssa Respect Pride- jalkapalloturnauksen Helsinki Pride -viikon perjantaina 30.6.2023.


Tänä vuonna pelaamme jälleen kolmessa eri sarjassa: sekajoukkueet, naisten joukkueet ja miesten joukkueet. Sekajoukkueessa kentällä tulee olla koko ajan vähintään 2 pelaajaa, joiden sukupuolen ilmaisu on cis-nainen, non-binary tai trans-nainen. Naisten sarja on tarkoitettu cis-naisille, non-binary tai trans-naisille, jotka kokevat sarjan tason omakseen. Miesten sarjassa puolestaan pelaavat cis-miehet, non-binary tai trans-miehet, jotka kokevat sarjan tason omakseen.


Kokoa itsellesi noin 7-10 hengen joukkue ja ilmoittaudu mukaan 16.6. mennessä, muista ilmoittaa mihin sarjaan joukkue osallistuu. Joukkueen yhteyshenkilö voi täyttää ilmoittautumislomakkeen tätä linkkiä klikkaamalla.
Yksittäiset pelaajat, joilla ei ole joukkuetta, voivat ilmoittautua myös etukäteen 16.6. mennessä, muista ilmoittaa mihin sarjaan haluat osallistua ja pyrimme löytämään sinulle sopivan joukkueen. Täytä ilmoittautumislomake tätä linkkiä klikkaamalla.


Paikalle voi tulla myös katsomaan pelejä, kuuntelemaan musiikkia ja kannustamaan joukkueita!
Tapahtuma on kaikille maksuton, iloisen mielen liikuntatapahtuma, jossa näkyy ja kuuluu Helsinki Priden vuoden teema Joy and Riot.

Voit tutustua tapahtumaan tarkemmin HOT ry:n verkkosivuilla.