Rockia, rauhaa ja rakkautta

Milloin

Milloin?

14.09.2024 klo 18.00 – 15.09.2024 klo 01.00

Missä?

Missä?

Seinäjoen ravirata

Järjestäjä

Järjestäjä

TUL Pohjanmaan piiri

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu

Liput


Nyt on mahdollisuus kokea tanssin taikaa, rockin rytkettä ja punkin pogoomista, sillä Seinäjoella rockataan syyskuun 14. päivänä legendaaristen bändien vastatessa liikuttamisesta. Se on yhtä liikunnan juhlaa.

TUL:n Pohjanmaan piiri järjesti kymmenen vuotta sitten liittojuhlan, jota välisellaiseksikin kutsutaan. Muistan elävästi kun vihreät paidat olivat vallanneet kaupungin ja kaulanauhat roikkuivat paikoillaan. Se oli yhtä kohtaamisten juhlaa; ikimuistoisia hetkiä, joita on aika verestää porukalla. Seinäjoki – kohtaamisten kesken, avaruus, jossa kukaan ei jää yksin. TULe siis mukaan juhlimaan kanssamme ansiokasta 105 v. juhlaa kansan parissa. Meillä on aina osattu juhlia ja niin juhlitaan nytkin. Onnistuneen juhlaan takaa ihmisten kohtaamiset, ajatukset, tunteet, ilot, surut, muistot ja pitkälle kantava ystävyys.

Olemme järjestämässä ikimuistoista 105 juhlapäivää. Varmista paikkasi, majoituksesi ja nauti mahtavasta seurasta, loistavasta musiikista ja erityisesti tunnelmasta, jonka te itse luotte. Toivon hartaasti, että Seinäjoelle löytävät tiensä TUL:n entiset ja nykyiset toimijat, ystävät läheltä ja kaukaa. Tänä iltana tehdään hyvää toisille, mutta myös lapsille ja nuorille. Tapahtuman tulot käytetään lasten ja nuorten liikuntaedellytysten parantamiseksi. Haaste on heitetty, kerho on varattu ja bandit on soundtsekkiä vaille valmiit. Sukupolvet kohtaavaat – on aika laulaa, tanssia ja kasvaa, mutta sitä ennen mä vain pogoon.

Juhlapäivämme alkaa seminaarilla Hotelli Scandicissa klo 12:00. Lavalla nähdään Sari Virta OKM, Birgitta Kervinen Urheiluseniorit, Mirka Vainikka Irti Huumeista ry, Tarja Tenkula Hyvil oy ja TUL:n omat pojat Markus Niska, Antti Kempas ja Ari Ruoholahti.