Seuratoimijoiden verkostotapaaminen

Tummansinisellä taustalla kuvaus verkostosta ja teksti seuratoimijoiden verkosto.
Milloin

Milloin?

27.08.2024 klo 10.00 – 11.30

Missä?

Missä?

Etäyhteys

Järjestäjä

Järjestäjä

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry


Hei seuratyöntekijä tai muu seuran avainhenkilö – tule mukaan verkostoon!

Kutsumme kaikki urheiluseurojen päätoimiset työntekijät ja muut seuran avainhenkilöt mukaan TUL:n seuratoimijaverkostoon, joka aloitti toimintansa keväällä 2024. Verkosto on avoin, ja osallistuminen on maksutonta kaikille TUL:n jäsenseurojen toimijoille.

Vuoden toinen verkostotapaaminen järjestetään tiistaina 27.8. klo 10-11:30 etäyhteydellä Teamsin kautta. Linkki tapaamiseen toimitetaan kaikille verkostoon ilmoittautuneille maanantaina 26.8.

Elokuun tapaamisen aiheena on urheiluseuran vastuullisuustyö. Tapaamisessa käsitellään muun muassa seuraavia kysymyksiä:

  • Mitkä ovat urheilun vastuullisuustyön tärkeimpiä kysymyksiä?
  • Mistä tukea urheiluseuran vastuullisuustyöhön?
  • Miten seuran tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyötä kannattaa edistää?
  • Minkälaisia haasteita seurat kohtaavat arjessaan?

Mikäli haluat esittää kysymyksiä tai kommentteja ennakkoon, voit lähettää niitä sähköpostitse osoitteeseen aino.raiskinmaki@tul.fi.

MIKSI MUKAAN?

Seuratoimijan rooli voi usein olla yksinäinen. Haluammekin tarjota foorumin avoimelle keskustelulle ja ajatusten vaihdolle sekä olemassa olevista tukipalveluista tiedottamiselle. Seuratoimijoiden verkostoituminen sekä vertaistuki ovat verkoston keskeisiä teemoja ja tavoitteita.

KENELLE?

Verkoston toiminta on suunnattu kaikille seurojen päätoimisille työntekijöille, kuten toiminnanjohtajille, koordinaattoreille, valmennuspäälliköille, päävalmentajille tai hallinnon työntekijöille. Lisäksi verkostoon ovat lämpimästi tervetulleita kaikki seuran avainhenkilöt, kuten puheenjohtajat tai hallituksen tai jaoston jäsenet. 

MITEN?

Verkostoon osallistuminen on vapaata, eikä ilmoittautuminen sido sinua mihinkään. Tulevista verkostotapaamisista ja niiden sisällöstä tiedotetaan verkkosivuillamme. Verkoston on tarkoitus kokoontua noin neljästi vuodessa etäyhteydellä.

Voit ilmoittautua mukaan verkostoon oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään ajankohtaista infoa sekä osallistumislinkit kaikkiin vuoden verkostotapaamisiin.

LISÄTIETOJA

Aino Raiskinmäki (aino.raiskinmaki@tul.fi / 0440666141).