Seuratyöntekijäverkoston tapaaminen

Milloin

Milloin?

23.04.2024 klo 10.00 – 11.00

Missä?

Missä?

Etäyhteys

Järjestäjä

Järjestäjä

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry


Hei seuratyöntekijä – tule mukaan verkostoon!

Kutsumme kaikki urheiluseurojen päätoimiset työntekijät mukaan TUL:n seuratyöntekijäverkostoon, joka aloittaa toimintansa kevään 2024 aikana. Verkosto on avoin, ja osallistuminen on maksutonta kaikille TUL:n jäsenseurojen työntekijöille. 

Ensimmäinen verkostotapaaminen järjestetään tiistaina 23.4. klo 10–11 etäyhteydellä Teamsin kautta. Ensimmäisessä verkostotapaamisessa käymme läpi mm. seuraavia teemoja:

  • TUL:n ajankohtaiset asiat ja koulutukset
  • Unelmien liikuntapäivä -kampanjan mahdollisuudet urheiluseuroille
  • TUL:n seurapalvelut urheiluseurojen tukena
  • Tutustuminen sekä osallistujien toiveet tuleville verkostotapaamisille

MIKSI MUKAAN?

Seuratyöntekijän rooli voi usein olla yksinäinen. Haluammekin tarjota foorumin avoimelle keskustelulle ja ajatusten vaihdolle sekä olemassa olevista tukipalveluista tiedottamiselle. Seuratyöntekijöiden verkostoituminen sekä vertaistuki ovat verkoston keskeisiä teemoja ja tavoitteita.

KENELLE?

Verkoston toiminta on suunnattu kaikille seurojen päätoimisille työntekijöille, kuten toiminnanjohtajille, koordinaattoreille, valmennuspäälliköille, päävalmentajille tai hallinnon työntekijöille.

MITEN?

Verkostoon osallistuminen on vapaata, eikä ilmoittautuminen sido sinua mihinkään. Tulevista verkostotapaamisista ja niiden sisällöstä tiedotetaan verkkosivuillamme. Verkoston on tarkoitus kokoontua noin neljästi vuodessa etäyhteydellä.

Voit ilmoittautua mukaan verkostoon oheisen linkin kautta (https://www.lyyti.in/tul-seuratyontekijaverkosto), ja saat sähköpostiisi ajantasaista tietoa sekä osallistumislinkit kaikkiin verkostotapaamisiin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja:

Aino Raiskinmäki / aino.raiskinmaki@tul.fi