Tasa-arvo ja yhdenvertaisuuskoulutus – Kaikkien Seura

Milloin

Milloin?

19.10.2023 klo 17.00 – 19.10.2023 klo 20.00

Missä?

Missä?

Poplin iso kokoustila, Sammonkatu 6, 90530 Oulu

Järjestäjä

Järjestäjä

TUL Oulun piiri

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu

Ilmottaudu täältä


Tervetuloa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskoulutukseen! Koulutukseen osallistuminen ei vaadi ennakkotietoa aihealueesta. Koulutuksessa käsitellään seuratoiminnassa esiin nousevia tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioita. Koulutuksen aikana pystyt tekemään seurallesi tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman. Itse asiassa me kutsumme tätä mieluusti sparraukseksi. Tavoitteena on käydä sisältöä läpi keskustellen, kuulet esimerkkejä toisista seuroista ja saat konkreettisia vinkkejä omaan ja seurasi toimintaan.

Koulutus koostuu kahdesta lähikoulutuksesta, jotka järjestetään Oulussa
torstaina 19.10. ja perjantaina 3.11. klo 17:00 – 20:00.
Paikkana Poplin iso kokoustila, Sammonkatu 6, 90570, Oulu
Koulutuksessa kahvitarjoilu sekä pientä purtavaa. Lisäksi koulutuksessa hyödynnetään TUL:n koulutusalustaa, jonka avulla pysyt perehtymään aihealueeseen kotona vielä tarkemmin.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii liikunta-alan tasa-arvoasiantuntija Tarja Krum. Hän toimii Finlands Svenska Idrott ry:n, Suomen ruotsinkielisten urheiluseurojen kattojärjestön, kestävän kehityksen johtajana. Krum on työskennellyt ennen nykyistä tehtäväänsä mm. FSI:n tasa-arvovastaavana ja projektipäällikkönä FSI:n ja informaatio- ja kulttuurikeskus Luckanin På samma linje -yhteishankkeessa. På samma linje -hanke pyrki ennaltaehkäisemään syrjintää ja kiusaamista urheilun ja nuorisotoiminnan saralla kouluttamalla johtajia, valmentajia ja ohjaajia tasa-arvon, syrjivien normien ja yhdenvertaisen kohtelun teemoista.

Kenelle?
Urheiluseuratoimijoille, seuran työntekijöille, valmentajille, ohjaajille sekä kaikille, jotka haluavat oppia tai edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta liikunnan ja urheilun kentällä.
Minkäänlaisia ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvitse olla.

Voiko seurasta osallistua useampi henkilö?
Kyllä. Ja tämä on myös erittäin suositeltavaa. Samasta seurasta voi osallistua 1-5 henkilöä.

Hinta, lisätiedot ja ilmoittautuminen
Tarjoamme koulutuksen veloituksetta jäsenetuna kaikille TUL:n jäsenseurojen jäsenille ja seurojen työntekijöille. Muille hinta on 85 e / hlö.

Lisätietoa koulutuksesta saat Joni Vallalta, 045 7731 2450 / joni.valta@tul.fi

Paikkoja koulutukseen on rajoitettu määrä ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.