Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskoulutus

Milloin

Milloin?

16.10.2023 klo 17.00 – 20.00

Missä?

Missä?

TUL Satakunnan piirin toimisto, Antinkatu 9 A 4, Pori

Järjestäjä

Järjestäjä

TUL Satakunnan piiri


Tervetuloa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskoulutukseen! Koulutukseen osallistuminen ei vaadi ennakkotietoa aihealueesta. Koulutuksessa käsitellään seuratoiminnassa esiin nousevia tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioita. Koulutuksen aikana pystyt tekemään seurallesi tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman. Itse asiassa me kutsumme tätä mieluusti sparraukseksi. Tavoitteena on käydä sisältöä läpi keskustellen, kuulet esimerkkejä toisista seuroista ja saat konkreettisia vinkkejä omaan ja seurasi toimintaan.

Koulutus koostuu kahdesta lähikoulutuksesta, jotka järjestetään ke 27.9. klo 17-20 ja ma 16.10. klo 17-20 TUL:n Satakunnan piirin toimistolla (Antinkatu 9 A 4, Pori). Lisäksi koulutuksessa hyödynnetään TUL:n koulutusalustaa, jonka avulla pysyt perehtymään aihealueeseen kotona vielä tarkemmin.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii liikunta-alan tasa-arvoasiantuntija Tarja Krum. Hän toimii Finlands Svenska Idrott ry:n, Suomen ruotsinkielisten urheiluseurojen kattojärjestön, kestävän kehityksen johtajana. Krum on työskennellyt ennen nykyistä tehtäväänsä mm. FSI:n tasa-arvovastaavana ja projektipäällikkönä FSI:n ja informaatio- ja kulttuurikeskus Luckanin På samma linje -yhteishankkeessa. På samma linje -hanke pyrki ennaltaehkäisemään syrjintää ja kiusaamista urheilun ja nuorisotoiminnan saralla kouluttamalla johtajia, valmentajia ja ohjaajia tasa-arvon, syrjivien normien ja yhdenvertaisen kohtelun teemoista.

Kenelle?
Urheiluseuratoimijoille, seuran työntekijöille, valmentajille, ohjaajille sekä kaikille, jotka haluavat oppia tai edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta liikunnan ja urheilun kentällä.
Minkäänlaisia ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvitse olla.

Voiko seurasta osallistua useampi henkilö?
Kyllä, ja tämä on myös erittäin suositeltavaa.

Hinta, lisätiedot ja ilmoittautuminen
Tarjoamme koulutuksen veloituksetta jäsenetuna kaikille TUL:n jäsenseurojen jäsenille ja seurojen työntekijöille. Muille hinta on 85 €/hlö.

Ilmoittautumiset koulutukseen ke 20.9. mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Jarno Blomster
044 537 4765, jarno.blomster@tul.fi

Lataa esite tästä