YOUCamp -leiri 14-17-vuotiaille Pajulahdessa

Milloin

Milloin?

22.07.2024 klo 12.00 – 27.07.2024 klo 14.00

Missä?

Missä?

Pajulahden liikuntakeskus, Pajulahdentie 167, Nastola

Järjestäjä

Järjestäjä

Suomen Työväen Urheiluliitto yhteistyössä CSIT:n kanssa


YOUCamp -leiri 14-17-vuotiaille

Liikunnallinen, 14–17-vuotiaille nuorille suunnattu YOUCamp -leiri järjestetään kesällä 22.07-27.07.2024 Pajulahden liikuntakeskuksessa.

Etsimme nyt 30 aktiivista nuorta mukaan ensi kesän unohtumattomalle leirikokonaisuudelle. Voit olla urheilija, liikunnan opiskelija, arkiliikkuja tai apuvalmentaja, mikä ikinä taustasi onkaan, kunhan sydämesi sykkii liikunnalle.

Liikuntakeskuksen upeat puitteet antavat mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan ja yhdenvertaiseen tekemiseen luonnon helmassa. YOUCamp -leirillä pääset liikkumaan eri lajien parissa (lajit vahvistetaan myöhemmin), verkostoitumaan ikätovereiden kanssa ja osallistumaan erilaisiin työpajoihin, jotka sisältävät eri teemoja terveellisistä elämäntavoista itsensä kehittämiseen.  

Tämän lisäksi ohjelmaan on sisällytetty aktiivista ja rentoa yhdessäoloa, kuten uinti- ja saunailtoja sekä erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja liikuntakeskuksen monipuolisessa ympäristössä. Leirillä majoitutaan hotellimajoituksessa 2–3 hengen huoneissa ja osallistuminen on kaikille leiriläisille maksutonta. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

YOUCamp on EU- rahoitteinen hanke, jossa on mukana Suomen lisäksi Italia, Espanja, Kroatia, Itävalta ja Kreikka. Leirin tavoitteena on vahvistaa nuorten osallisuutta ja yhdenvertaisuutta liikuntakentällä. Tämän lisäksi leiri antaa monipuolisia mahdollisuuksia yksilön itsenäistymisen vahvistamiselle ja erilaisten taitojen kehittämiselle.