Liikkeelle Pyörällä!

Liikkeelle Pyörällä! -kuukautta vietetään 1.5.–31.5. #LiikkeellePyörällä tarkoituksena on kannustaa ihmisiä liikkeelle pyöräillen ja pyöräilemään sekä järjestämään matalan kynnyksen liikuntatapahtumia, kamppiksia ja kilpailuja.

Liikkeelle Pyörällä! -tapahtumat

PäivämääräTapahtumaPaikkakunta
Lauantai 14.5.Länsi-Uudenmaan TempoUusimaa, Raasepori
Lauantai 21.5.Lounais-Suomen pyöräretkiLounais-Suomi
Lauantai 21.5.Seniorit Satulaan -pyöräretkiKemi

Seniorit Satulaan

Seniorit Satulaan haluaa rohkaista ikääntyneitä henkilöitä pyörän selkään hyvässä seurassa. Seniorit Satulaan toiminnassa kootaan pyöräilykerhoja ympäri Suomea.
Osallistuja saa seuraa toisista pyöräilijöistä sekä liikuntaa ja ulkoilua mukavassa porukassa. Pyöräilytoiminnassa muun muassa juodaan kahvit, opitaan turvallisuutta ja liikennesääntöjä, käydään pyörälenkillä sekä ystävystytään toisiin kerholaisiin. Toiminnan sisältö on tarkoitus räätälöidä kävijöidensä näköiseksi.

Kenelle
Yli 50-vuotiaille – olit sitten pyöräillyt viimeksi lapsena tai eilen – Seniorit Satulaan on sinua varten.

Kiinnostuitko?
Haluatko löytää oman pyöräilyporukkasi? Tai kenties ohjaajaksi pyöräkerhoon? Voit kysyä lisätietoja tai ilmoittautua pyöräilyryhmään Pyöräliiton hanketyöntekijälle Mira Kokolle p. 0451141044 tai mira.kokko@pyoraliitto.fi.

Elämän ensimmäinen satanen – Rundi Helsinki

Haluaisitko päästä haastamaan itsesi? Miltä kuulostaa elämän ensimmäinen sata kilometriä pyörällä?

Rundi Helsinki on maantiepyöräilyn uusi juhlapäivä. Sunnuntaina 28.8. on mahdollisuus kokea elämän ensimmäinen satanen – 100 kilometriä tai 100 mailia satulassa. Tien päällä on tarjolla täydellinen ruoka- ja tekninen huolto. Ilmoittautumisen yhteydessä saat myös harjoitusohjelman. Hinta sisältää tapaturmavakuutuksen.

Reitti: Rundi Helsinki pyöräillään pääkaupunkiseudun tuntumassa. Reitti lähtee Espoon kautta Jokelaan ja Sipoonkorven kautta takaisin Velodromille. Lyhyempi pätkä erkanee Nurmijärvellä. Tarkka reitti julkistetaan kevään aikana.

Ilmoittautuminen aukeaa pian. TUL:n jäsenseurat ja niiden henkilöjäsenet pääsevät pyöräilemään Rundin etuhintaan.