TUL100-telttaleiri

Heinäkuun ja elokuun taitteessa TUL järjestää lasten telt­taleirin Ahtelan luonnonkauniissa nuorisoleirikeskuksessa Sauvossa. Leiri juhlistaa 100-vuotiasta urheiluliittoa. Leirillä nautitaan Suomen kesästä, saadaan uusia unohtumattomia kokemuksia ja ehkä muodostetaan elinikäisiä ystävyyssuh­teita. Tule mukaan!

28.7.–2.8.2019, Sauvo

  • 28.7.–2.8.2019 Ahtelan nuorisoleirikeskus, Sauvo
  • Leiri 7-13-vuotiaille lapsille
  • Hinta: 100 € (sis. ruokailut, telttapaikan, leiriviikon ohjatun ohjelma sekä vakuutuksen)
  • Ilmoittautumisaika 30.6.2019 saakka.

Ilmoittaudu leiriläiseksi

Ilmoittaudu ohjaajaksi

Ohjelmat

Leiriviikko muodostuu erilaisista teemapäivistä.

  • Lajipäivinä kokeillaan erilaisia urheilulajeja. Luvassa on ainakin parkouria, laatikkosählyä, melontaa, MOBO-suunnistusta, frisbeegolfia, showtanssia, BMX-pyöräilyä, suppausta kalastusta sekä shakkia ja lautapelejä. Lajeihin on mahdollisuus tutustua omien mielenkiinnonkohteiden mukaan. Ohjaajina toimivat lajin erityisharrastajat.
  • Luovuus on pääosassa, kun teemana ovat kädentaidot.
  • Leirin lopulla kisaillaan olympialaisten merkeissä. Citius, altius, fortius!

Jokainen päivä lopetetaan yhteisellä ”leirinuotiolla”. Nuotiopaikkana toimii nuorisoleirikeskuksen tilava amfiteatteri. Iltaan kuuluvat niin ohjaajien kuin leiriläisten taidonnäytteet, musiikkiesitykset kuin vierailevat tähdet ja yllätysesiintyjät.

Perinteinen telttaleiri

Leirillä majoitutaan omassa teltassa. Ateriat nautitaan säässä kuin säässä raikkaassa ulkoilmassa. Leirille suunniteltu ohjelma toteutetaan koulutettujen ohjaajien voimin. Oleellisesti leirinviettoon kuuluu myös uinti ja makkaranpaisto. Olit sitten kokenut leirikonkari tai uusi leirikokelas, ilmoittaudu rohkeasti kesäsi parhaalle viikolle!

Leiripaikka

Leiripaikka on Ahtelan nuorisoleirikeskus Sauvossa Varsinais-Suomessa.

Lisätiedot

Jarkko Tenkula, nuorisoliikunnan vastaava
jarkko.tenkula(at)tul.fi
044 355 5919