Vuoden 2018 ensimmäinen TJG-tapahtuma järjestettiin Joensuussa

04.04.2018

TUL:n Karjalan piiri yhteistyössä jäsenseurojen ja TUL:n nuorisovaliokunnan kanssa järjestivät lauantaina 10.2.2018 vuoden ensimmäisen TUL Joy Games -nuorisotapahtuman Joensuussa. Lauantaina hiihdettiin, yleisurheiltiin, pelattiin jalkapalloa sekä tanssittiin.

Aiemmin TJG:n yhteydessä on pidetty myös ryhmätanssikilpailut, mutta tänä vuonna ne järjestettiin Tampereella.

Jalkapallojoukkueita TJG:ssä oli mukana yksitoista ja ottelut pelattiin kahdessa sarjassa: P-11 ja P-9. Mukana oli joukkueita Seinäjoelta ja Kuopiosta asti. Pelillisesti otteluita hallitsi Ylämyllyn Yllätyksen joukkueet. Hyvän vastuksen tarjosi Joensuun Jippo.

Yleisurheilussa nähtiin yli sataviisikymmentä suoritusta. Hiihtokilpailut järjestettiin kymmenen hiihtäjän voimin urheilupuiston alueella. Puitteet olivat erinomaiset Polvijärven Vauhdin pyörittäessä kisaa.

Urheilutalolla nähtiin kansainvälistä tunnelmaa niin laulun kuin tanssin pyörteissä. Tanssinäytös keräsi lähes sata innokasta tanssin ystävää katsomoon.

Seuraavaksi TUL Joy Games -tapahtuma siirtyy Turkuun 27.-28.10.2018. Ohjelmassa on disco- ja showtanssia, futsalia, maastojuoksua ja mahdollisesti vesipalloa.

TUL Joy Games on kahdesti vuodessa järjestettävä nuorisotapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda eri lajien harrastajat yhteen kilpailemaan ja tutustumaan uusiin lajeihin.