Anu Saarinen aloitti harjoittelun TUL:n keskustoimistolla

28.05.2024

Anu Saarinen kuvattuna Sporttitalolla.

Lisää korkeakouluharjoittelijoita mukaan keskustoimiston tiimiin!  
 
Anu Saarinen aloitti korkeakouluharjoittelun Suomen Työväen Urheiluliitossa 13.5. Anun liityttyä tiimiin on keskustoimistolla nyt historiallinen määrä harjoittelijoita, peräti kolmin kappalein saman aikaisesti. Anu opiskelee liikunnan yhteiskuntatieteitä Jyväskylän yliopistossa viidettä vuotta, ja suorittaa nyt opintoihinsa kuuluvaa pakollista harjoittelua. Harjoittelu kestää kokonaisuudessaan kolme kuukautta, mutta loma-aikojen vuoksi Anu nähdään toimistolla vielä syksylläkin. 
 
Opintojen lisäksi Anu on toiminut viimeisen vuoden tiiviisti seurakentällä valmennuspäällikön tehtävässä. Tämä kokemuksen ja karttuneen osaamisen vuoksi Anu tuleekin työskentelemään esisijaisesti seuratoiminnan osa-alueiden parissa.  
 
”Odotan innolla harjoittelussa minulle annettavia tehtäviä ja niiden suorittamista yhdessä tiiviin työyhteisön kanssa. On myös mielenkiintoista nähdä, miten saan osaamiseni ja aiemmat kokemukseni seuratyöstä hyötykäyttöön nykyisissä tehtävissä. Odotan ja toivon pääseväni kiinni monipuolisiin tehtäviin ja näkeväni urheilun kenttää hieman eri näkövinkkelistä”, Anu kertoo.
 
TUL valikoitu harjoittelupaikaksi muutaman potentiaalisen organisaation joukosta.

”Koen TUL:n sopivan harjoittelupaikkana hyvin omaan ajatukseeni siitä, että liikunta ja liikunnan ilo kuuluvat kaikille. Koen, että yhteiskunnan kehitys asettaa liikuntasektorille monia haasteita, joihin vastaaminen vaatii tietoa, osaamista ja tekijöitä. Avointa ja yhdenvertaista liikuntaa ei pidä pitää itsestäänselvyytenä. Harjoittelun kautta haluan myös tutustua tarkemmin TUL:n toimintaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin nykyisessä muodossaan”, Anu toteaa.

”Anu on jo lyhyessä ajassa osoittanut olevansa loistava lisä työyhteisöömme! Seurakentällä ja opintojen kautta kartutettu tietotaito tulee olemaan merkittävässä roolissa myös harjoittelussa. Uskon, että harjoittelu antaa hyvän pohjan myös tuleviin työtehtäviin liikunnan ja urheilun kentällä”, TUL:n pääsihteeri Riku Tapio iloitsee.


Anuun saat yhteyden sähköpostitse: anu.saarinen@tul.fi