Aprilliristeilyn liput ovat nyt myynnissä!

30.01.2020

Legendaarinen TUL:n Aprilliristeily järjestetään tänä vuonna 20.-21.3. Laivana toimii Viking Grace ja reittinä on tuttu Turku – Tukholma – Turku.

Aprilliristeilyn lauantain seminaarin pääpuhujana toimii Marko Yrjövuori. Yrjövuori on tehnyt yli kahdenkymmenen vuoden uran Yhdysvalloissa fysiikkavalmentajana ja toiminut muun muassa Los Angeles Lakersin sekä Los Angeles Kingsin organisaatioissa. Hän on uransa varrella toiminut maailman kovimpien urheilijoiden kanssa ja on opastanut heitä siitä, miten treenataan oikein, huolletaan lihaksia, kuntoudutaan ja palaudutaan rasituksesta. Aprilliristeilyllä Yrjövuori tulee puhumaan palautumisen, levon ja unen merkityksestä työelämässä.

Lauantain seminaariin osallistuville on luvassa myös konkreettisia työkaluja omaan arkeen. Viestintäliigan Tiina Sten tulee vetämään seminaarivieraille viestinnän workshopin, jossa käydään läpi, kuinka seura- ja järjestötoimijat voivat esimerkiksi parhaiten hyödyntää sosiaalista mediaa työssään.

Seminaarissa kuullaan myös TUL:n tuoretta viestintäpäällikköä Oskari Villasta. Villasen puheenvuorossa tullaan vastaamaan kysymykseen: Millaista TUL:n viestintä tulee olemaan 2020-luvulla? Luvassa on siis uusien käytäntöjen avaamista ja linjausten esittelyä.

Lisäksi Aprilliristeilyllä on luvassa tuttuun tapaan myös paljon muuta oheisohjelmaa, joka tarkentuu vielä lähempänä risteilyä.

Aprilliristeilylle on tänä vuonna myynnissä kahdeksan erilaista hyttikategoriaa. Huom! Risteilylippujen myynti tapahtuu tänä vuonna pelkästään verkkokaupan kautta.

Aprilliristeilyn verkkokauppaan pääset tästä! >>


Lisätietoja risteilystä tai verkkokaupasta:

Aino Nevalainen
050 472 9679
aino.nevalainen@tul.fi