TUL ja Careca Sports yhteistyöhön – tavoitteena palvella seuroja entistä tehokkaammin

30.01.2020

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry ja Careca Sports ovat solmineet toistaiseksi voimassa olevan yhteistyösopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on tarjota seuroille ja muille TUL:n sidosrymille joustavaa, nopeaa ja laadukasta palvelua urheilutekstiilien ja niiden painatusten osalta.

– Meille Carecassa on ennen kaikkea tärkeää, että pystymme palvelemaan jouhevasti ja laadukkaasti kaikkia asiakkaitamme. Ymmärrämme jo oman kokemuksemme perusteella, että tuotteita ei voi odottaa loputtomiin, eikä niiden laadusta voi tinkiä, kertoo Ipe Laurila, yksi Careca Sportsin perustajista.

TUL ja Careca Sports ovat yhdessä sitoutuneet palvelemaan sidosryhmiään tarjoten paitsi tehokasta palvelua, myös kustannustehokkaita tuotteita. Monen erityisesti pienemmän seuran on tähän asti ollut haastavaa saada seuralleen toimivaa seurayhteistyösopimusta, mutta nyt alkavan yhteistyön avulla tämä mahdollistuu.

– Meidän tulee olla vielä aikaisempaakin enemmän seurapalveluorganisaatio ja tämän kaltaisten avausten kautta voimme tarjota seuroillemme konkreettisia etuja. Toivottavasti seurat ottavat tämän mahdollisuuden ilolla vastaan, kommentoi TUL:n pääsihteeri Riku Tapio.

Yhteistyötä koskien Careca Sports tulee ottamaan yhteyttä TUL:n sidosryhmiin ja seuroihin palvelutarpeen kartoittamiseksi.

Lisätietoja:

Ilpo Laurila, 050 2623, ilpo.laurila@careca.fi

Hasse Kallström, 044 239 2519, hasse.kallstrom@careca.fi

Riku Tapio, 050 340 55550, riku@tul.fi