Aprilliristeilyn puhujakattaus julki – ilmoittaudu mukaan!

01.03.2023

Tervetuloa mukaan tulenpolttavien liikuntakentän ajankohtaisten asioiden äärelle Aprilliristeilylle, 1.-2.4. Aprilliristeily tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen, seminaariohjelmaan sekä viihteellisempään risteilyosioon.

Risteilyalus Viking Grace lähtee lauantaina 1.4. Turun satamasta klo 20.50. Varsinainen seminaariosio järjestetään sunnuntaina 2.4. Seminaariosuuden tulee avaamaan Suomen Olympiakomitean Liike ja liikunnallinen elämäntapa -kokonaisuuden johtaja Petri Keskitalon sekä TUL:n pääsihteeri Riku Tapion puheenvuoro liikkumattomuuden kriisistä: liikkumattomuutta voidaan kuvata jopa meidän aikamme pandemiana, mutta mitä liikunnallisen elämäntavan edistämiseksi voidaan tehdä? Seminaarissa kuulemme myös eetikko Antti Kylliäisen esityksen hyveistä. Ovatko hyveet liikunnassa ja urheilussa vain tyhjää arvopuhetta, vai voidaanko niiden avulla tehdä toimintakulttuurista entistä parempi?

Seminaarin tulee päättämään ihmisoikeuskouluttajana ja monimuotoisuus- ja inklusiivisuuskouluttajana toimiva Dakota Robin. Dakota on transmies, joka ei pelkää haastaa yhteiskunnan vanhoja rakenteita ja rikkoa stereotypioita myös liikunnan saralla.

Aprilliristeilyllä järjestetään myös kevyempi Hetki viihteelle -osio, jossa on mahdollisuus päästä vaihtamaan vapaalle tiukan seminaariosion jälkeen. Kiinnostaisiko sinua testata taitojasi tietovisassa tai haastaa uudet ja vanhat ystävät bingossa? Laiva rantautuu Turun satamaan sunnuntaina 2.4. Suomen aikaa klo 19.50.

Ilmoittaudu mukaasi nyt – paikkoja on tarjolla enää rajallinen määrä! Ilmoittautuminen on auki 9.3. asti tai niin kauan, kuin lippuja riittää.

Lisätietoja antaa hallinnon koordinaattori Aino Raiskinmäki (aino.raiskinmaki@tul.fi).