JPS kohti mitalipelejä

TUL:n jääpallon lippulaiva Jyväskylän Seudun Palloseura juhlisti näyttävästi liittonsa 100-vuotistaivalta voittamalla bandyliigan juhlaottelussaan Porin Narukerän selvin luvuin 8-2.

Jyväskylän Viitaniemen tekojäällä pelattu TUL:n 100-vuotisjuhlaottelu oli tiukasti mitalipeleihin tähtäävälle JPS:lle jo kolmas peräkkäinen voitokas kamppailu.

JPS:n nuori joukkue koostuu pääosin seuran oman jääpallokoulun kasvateista. Luisteluvoimaltaan Jipsi on ehdottomasti Bandyliigan parhaita.  Siitä kertoo jotain myös se, että tällä kaudella kaikki kolme ennakkosuosikkia Veiterä, Akilles ja Kampparit joutuneet antautumaan jyväskyläläisjoukkueen edessä.

Veljekset Riku ja Saku Hämäläinen olivat TUL:n juhlaottelussa kanssapelaajien parempia ja pokkasivat sekä TUL:n että paikallisen Työväenyhdistyksen lahjoittamat ottelukohtaiset palkinnot.

MM-kisatauolle lähdettäessä JPS on bandyliigassa neljäntenä viiden pisteen päässä sarjaa johtavasta Veiterästä ja vain kahden pisteen päässä kakkosena olevasta Kamppareista. Runkosarjaa on jäljellä enää  kaksi kierrosta.  JPS tarvitsee vielä yhden voiton varmistaakseen kotiedun pudotuspeleihin.

 

Teksti: Jarkko Mänttäri
Kuva: Kari Korhonen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *