Leppävirran Urheilijoilla 425 kisatapahtumaa vuonna 2023

02.01.2024

Urheilukentän juoksuradat.

Leppävirran Urheilijat jatkoivat vuonna 2023 ennätysvauhtia kisojen järjestelyjen suhteen. Kaikkiaan vuoteen 2023 mahtui 425 kisatapahtumaa.

Kilpailuista pilkki- tai onkikisoja oli 212 kappaletta ja muita urheilutapahtumia 213. Vuoden aikana kisatapahtumiin osallistui peräti 6493 henkilöä.

Kisatapahtumia järjestettiin myös alueellisesti kattavasti. Kisapaikkoja oli Leppävirran lisäksi Mikkelissä, Joroisissa sekä Varkaudessa ja siellä Kangaslammin ja Harjurannan kylillä. Pohjois-Savossa Kuopion Vehmersalmi ja Muuruvesi olivat kisapaikkoina, ja onkikisoja järjestettiin myös Pieksämäen Jäppilän lammikoilla.

Yleisurheilukisoja seura järjestää Suomessa eniten, kun vuoteen 2023 mahtui jopa 70 kilpailua. Myös painonnostossa Leppävirran Urheilijat erottuu edukseen, kun kilpailutapahtumien joukkoon mahtuu niin perinneurheilua kuin monia muitakin lajeja. Onkitapahtumissa nousi noin 5000 kiloa niin sanottua roskakalaa pois järvistä!

Kaiken takana on mikkeliläinen Leppävirran Urheilijoiden puheenjohtaja Jorma Rajakannas, jonka yhden miehen talkoita olivat lähes kaikki hiihtotapahtumat, hölkät sekä onki- ja pilkkikisat. Rajakannas oli paikalla yli 400 tapahtumassa, ja ainoastaan onkikisoissa istui peräti 200 kertaa myös kisailemassa.

Onnittelut Leppävirran Urheilijoille hienosta liikunta- ja tapahtumavuodesta!