Onnistunut TUL:n lentopallon avoin mestaruusturnaus Tampereella!

14.09.2021

TUL avointen lentopallon mestaruuskilpailut. Kaksi poikaa torjumassa, kun toisella puolelta verkkoa on hyökännyt ja iskenyt palloa.

B-poikien pelit pelattiin lauantaina Kaukajärven vapaa-aikatalossa pitkällä kentällä, joka olikin onnistunut ratkaisu ja sai erityiskiitosta myös valmentajilta. Naisten turnaus pelattiin kahtena päivänä Pyynikin palloiluhallissa, myös loistavissa olosuhteissa.

Oli hieno seurata näitä turnauksia paikan päällä ja nähdä miten joukkueet tavoittelivat erävoittoja ihan tosissaan. Naisten finaaliottelussa jännitystä riittikin loppuun asti, kun finalistit ritirinnan piste pisteeltä olivat tasoissa viidenteen erään asti ja voittaja selvisi viimein hiuksen hienosti.

Vaikka nyt järjestetty turnaus oli osanottajamäärältään pieni, niin yhdessä olimme sitä mieltä, että näitä pitää saada lisää ja mukana olevat joukkueet kiittelivät hienoa kauden aloitusta. Ja jos joku ajatteli, että nämä olivat vain harjoituspelejä, niin parin videllyksen jälkeen huomasivat, että mestaruuksista tässä kisattaan verkon molemmilla puolilla ihan tosissaan!

Kiitämme myös kaikkia mukana olleita tuomareita, toimitsijoita ja taustajoukkoja. Tapahtuman järjestäminen vaatii monenlaista osaamista, eikä aina viitsi tuntejakaan laskea, voi vain nauttia vapaasti urheilullisesta tunnelmasta! Lentopalloväki toivookin jatkoa näille hienoille avoimille, eri ikäisten lajiystävällisille turnauksille.

Lennokasta lentopallokautta kaikille joukkueille!

Yleisö, tervemenoa seuraamaan ja nauttimaan peleistä kun sarjat alkavat!

Tulokset

B pojat
1. Rantaperkiön Isku/ punaiset
2. Puma volley B1
3. Rantaperkiön Isku/ valkoiset
4. Puma volley B2

Naiset
1. Lp Vampula liigajoukkue
2. OrPo liigajoukkue
3. Rantaperkiön Isku/N1
4. Lp Vampula N1

Teksti:
Aira Ikonen
Rantaperkiön Isku