Rantaperkiön Isku jälleen opinnäytetyön aiheena

16.04.2021

Santerin kasvokuva

Rantaperkiön Iskun uudesta nettisivusta tuotettu opinnäytetyötutkimus on julkaistu. Opinnäytetyö on Tampereen Ammattikorkeakoulusta valmistuneen Santeri Hietalan käsialaa. Santeri on toinen nettisivujen tekijöistä.

Hietala on erittäin kiitollinen yhteistyöstä Rantaperkiön Iskun kanssa ja saamastaan kokemuksesta.

”Iso kiitos seuralle ja jokaiselle, jonka kanssa olen päässyt työskentelemään kuluvien kuukausien aikana. Kiitollisuuttani seuranne kanssa toteutuneesta yhteistyöstä ja luomastanne mahdollisuudesta on vaikea pukea sanoiksi. Olette totisesti toimineet tamperelaisten opiskelijoiden hyväksi näinä vaikeina aikoina. Nettisivun kehittäminen ja tutkimuksen toteuttaminen ovat olleet kultaakin arvokkaampi kokemus, joka on auttanut minua eteenpäin urallani, avaten uusia ovia tulevaisuudessa”, Santeri kiittää.

Nettisivujen ulkoasua uudistettiin monerdiksi ja seuran digitaalista ilmettä yhdentäväksi ja kohentavaksi. Nettisivulle tuli uusia ominaisuuksia, kuten uutiskirje ja nettikauppa.

Opinnäytetyö ja sen tutkimustulokset, kuten vastauskaaviot ja sisällön luontimalli, ovat kokonaisuudessaan löydettävissä Theseuksesta – Suomen ammattikorkeakoulujen tietokannasta. Opinnäytetyö on kirjoitettu englanniksi ja linkki siihen löytyy tästä. Rantaperkiön Iskun uusille nettisivuille pääset tästä.

Edellinen seurasta tehty opinnäytetyö on vuodelta 2019 (Ohjatun liikunnan vaikutukset lasten sosiaalisiin taitoihin. Maija Metso, Vaasan Ammattikorkeakoulu).