Rytmisen voimistelun joukkueiden Suomen mestaruudesta kilpailtiin 11.9.2021 Salohallissa

20.09.2021

Tänä vuonna joukkuekilpailussa oli mukana naisten ja nuorten maajoukkueiden lisäksi myös useampi seurajoukkue, mistä rytmisen voimistelun lajipäällikkö Emma Tast iloitsee.

Nuorten sarjassa nuorten maajoukkue voitti kultaa, joukkueessa mukana olivat Turun Pyrkivän Mimosa Turunen  ja Amanda Virta. Nuorten sarjan 4.sijalle voimisteli Pyrkivän 12-13-vuotiaista voimistelijoista koostuva joukkue Team Alita. Ensimmäistä kauttaan nuorten sarjassa voimistelevalle joukkueelle neljäs sija oli hieno saavutus.

Naisten sarjan suvereenin voittoon voimisteli naisten maajoukkue. Turun Pyrkivän naisten sarjan joukkue, Team Platinum, (Janina Heikkilä, Mona-Maria Hiltunen, Pihla Laivonen, Leena Seesranta, Alisa Vallila) voimistelivat pronssimitalien arvoisesti tuoden Pyrkivän historian ensimmäiset rytmisen voimistelun joukkue SM-mitalit.

”Kilpailuihin valmistautuminen oli haastavaa koronan vuoksi, mutta teimme paljon töitä. Treeneissä on ollut hyvä meininki ja joukkueena olemme kannustaneet toisiamme”, pronssijoukkue kertoo.

Pyrkivän joukkueita valmentaa rytmisen voimistelun päävalmentaja Anna Glazkova. Joukkueet kiittävätkin Annaa hänen tinkimättömästä työstään joukkueiden eteen.