TUL Järvi-Suomi palkitsi Keski-Suomen urheilugaalassa Jyväskylän Valon

30.01.2023

Keski-Suomen Urheilugaalaa vietettiin perjantaina 27.1.2023 Scandic Laajavuoressa. Alueellinen Urheilugaala tuo vuosittain yhteen keskisuomalaista liikunta- ja urheiluväkeä juhlistamaan menestyjiä, esimerkkejä ja taustatahoja. 

TUL:n Keski-Suomen piiri on vuosittain palkinnut Keski-Suomen Urheilugaalassa jäsenseuroistaan vuoden urheiluteon.  TUL:n Keski-Suomen piirin lakkauduttua ja piirin toimintojen siirryttyä TUL Järvi-Suomelle, valitsi tällä kertaa vuoden urheiluteon Järvi-Suomen hallitus. 

Vuoden urheiluteolla palkittiin Järvi-Suomen keskisuomalainen jäsenseura, Jyväskylän Valo. Perusteluina palkitsemiselle on seuran kehittynyt aikuisten matalan kynnyksen harrasteliikuntatoiminta useissa lajeissa, joka on TUL:n strategian ja painopistealueiden mukaista. Lisäksi seura on mm. aktiivinen petankkikisojen järjestäjä. Seura järjesti esim. vuoden 2022 TUL:n petankkimestaruuskilpailut Jyväskylässä.

Lämpimät onnittelut Jyväskylän Valolle ansiokkaasta seuratyöstä!

Kuva: Harri Kapustamäki / KIHU

Kuvassa vasemmalla palkinnon luovuttanut Petri Hagman, TUL Järvi-Suomen hallituksen jäsen ja palkinnon vastaanottaneet Jyväskylän Valon Jukka Hämäläinen (keskellä) ja Mikko Koskinen.